رویاهاتو زندگی کن

مشهد - میدان جانباز - برج پاژ - ساختمان اداری 2 - واحد 613

051-37057273-4

رویاهاتو زندگی کن

    وبلاگ

    قوانین مهاجرت آلمان در سال 2024

    قوانین مهاجرت آلمان
    سر فصل مطالب

    قوانین مهاجرت آلمان در سال 2024 به سمت ساده‌تر شدن و دسترسی آسان‌تر برای مهاجرات به این کشور در حال تغییر است. صدر اعظم آلمان آقای اولاف شولتس، اعلام کرده است که این تغییرات بهبودهای مهمی را برای افرادی که به دنبال زندگی و کار در آلمان هستند، به همراه دارد.

     

    چرا مهاجرت به آلمان؟

    آلمان به عنوان یک مقصد مهاجرتی برتر در ایران و جهان شناخته می‌شود و می خواهیم در مورد قوانین مهاجرت آلمان در سال 2024 با شما صحبت کنیم اما ابتدا بیاید علت مهاجرت به آلمان را بررسی کنیم:

    1. اقتصاد پویا:

    آلمان به عنوان یکی از پنج اقتصاد بزرگ جهان شناخته می‌شود. با وجود تنوع صنعتی و کیفیت بالای تولیدات، فرصت‌های شغلی فراوانی در حوزه‌های مختلف وجود دارد.

    2. سیستم آموزشی برتر:

    دانشگاه‌های آلمان به عنوان یکی از بهترین و پیشرفته‌ترین سیستم‌های آموزشی جهان شناخته می‌شوند. آموزش رایگان در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی با کیفیت بالا از جمله مزایای مهم مهاجرت به آلمان است.

    3. فرهنگ متنوع:

    آلمان به عنوان یک جامعه پویا و متنوع شناخته می‌شود. این کشور دارای جوانب فرهنگی، هنری، و اجتماعی غنی است که مهاجران از تنوع این فرهنگ‌ها بهره‌مند می‌شوند.

    4. فرصت‌های شغلی:

    بازار کار آلمان به دنبال جذب نیروهای کاری متخصص و توانمند است. بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله فناوری، مهندسی، و بهداشت به نیروهای متخصص نیاز دارند.

    5. سیستم بهداشت و درمان:

    سیستم بهداشت و درمان آلمان به عنوان یکی از بهترین در جهان محسوب می‌شود. این کشور امکان دسترسی به خدمات بهداشتی با کیفیت و درمان‌های پیشرفته را فراهم می‌کند.

    6. مهاجرت برای تحصیل:

    فرصت برتر برای تحصیل در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی با تدریس به زبان انگلیسی، این کشور را به یک مقصد برجسته برای دانشجویان جهانی تبدیل کرده است.

     

    بیشتر بدانید : آشنایی با فرهنگ کشور آلمان

     

    قوانین مهاجرت آلمان (عمومی)

     

    قوانین مهاجرت آلمان (عمومی)

    رغم وجود راه‌های مختلف برای مهاجرت به آلمان، برخی از موارد و شروط و قوانین مهاجرت آلمان در تمام این روش‌ها ممکن است یکسان باشد. این شروط عمومی به عنوان شرایط پایه و قوانین مهاجرت آلمان به صورت عمومی برای مهاجرت به آلمان شناخته می‌شوند. در ادامه به برخی از این قوانین مهاجرت آلمان به صورت مشترک در بین روش‌های مختلف مهاجرت به آلمان اشاره خواهیم کرد.

    1. اثبات تمکن مالی: برای هر کسی که به هر منظوری به آلمان سفر می‌کند، اثبات تمکن مالی از موارد ثابت و مشترک برای ارائه به سفارت ضروری است. مهاجران باید اثبات کنند که توانایی تأمین هزینه‌های زندگی خود را در آلمان دارند. حتی اگر اهداف شما مرتبط با کار باشد و به دنبال مهاجرت به آلمان از طریق کار باشید، باید تا دریافت حقوق، منابع مالی اولیه را برای تأمین هزینه‌ها داشته باشید.
    2. بیمه درمانی آلمان: عدم پوشش بیمه درمانی با هیچ یک از راه‌های موجود، مهاجرت به آلمان را غیرممکن می‌سازد. قبل از مراجعه به سفارت برای اخذ ویزا، باید برای دریافت بیمه درمانی اقدام کنید.
    3. آشنایی حداقل با زبان آلمانی: به منظور داشتن زندگی راحت‌تر در آلمان، آشنایی با زبان آلمانی توصیه می‌شود. سطح زبان‌آموزی به سه دسته A، B، و C تقسیم می‌شود. حداقل سطح A1 به شما امکان مهاجرت به آلمان را می‌دهد، اما برای افزایش شانس در دریافت ویزا، آشنایی بهتر با زبان آلمانی (حداقل سطح B1) توصیه می‌شود.

     

    قوانین مهاجرت آلمان از طریق کار

    قوانین مهاجرت آلمان از طریق کار

    برای بررسی قوانین مهاجرت آلمان ابتدا قوانین مهاجرت کاری در سال 2024 را که جزو پر طرفدارترین روش های مهاجرت آلمان است را باز گو می کنیم. آلمان، مانند بسیاری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا، با کمبود نیروی کار ماهر مواجه است. به همین دلیل، دولت آلمان طرح‌های جدیدی را برای جذب نیروی کار ماهر از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا اجرا کرده است. بر اساس این تدابیر جدید، جذب کارگران با تحصیل حرفه‌ای و غیرآکادمیک در آلمان تشدید خواهد شد.

    افرادی که کارت شانس آلمان دریافت کنند، مجاز به ورود به این کشور شده و به مدت یک سال در جستجوی کار تمام‌وقت قرار می‌گیرند. این روش به افراد این امکان را می‌دهد که در طول این یک سال، حداکثر 20 ساعت در هفته کار کنند تا زمانی که کار تمام‌وقت مناسب پیدا کنند. بر اساس این طرح‌ها، ورود به آلمان برای افراد ساده‌تر می‌شود و امکان یافتن کار مطلوب به‌راحتی فراهم می‌شود، همچنین فرآیند اخذ اقامت دائم در این کشور سهولت یافته است. افرادی که می‌خواهند برای درخواست اخذ کارت شانس آلمان اقدام کنند، باید حداقل 3 مورد از موارد زیر را داشته باشند:

    1. مدرک یا آموزش حرفه‌ای
    2. سه سال تجربه حرفه‌ای
    3. مهارت‌های زبانی یا اقامت قبلی در آلمان
    4. سن 35 سال یا کمتر

    مراحل دریافت ویزای کاری آلمان

    1. درخواست پیشنهاد شغلی: در ابتدا باید یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای آلمانی دریافت کنید. این پیشنهاد باید شامل اطلاعات مانند نام و آدرس کارفرما، توضیح وظایف، حقوق و مزایا، مدت قرارداد و ساعات کاری باشد.
    2. ثبت‌نام برای مصاحبه: سپس باید از سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور خود موعد مصاحبه را درخواست کنید. برای این منظور باید فرم درخواست ویزا را پر کنید و هزینه ویزا را پرداخت نمایید.
    3. مصاحبه و ارائه مدارک: در روز مصاحبه باید مدارکی نظیر گذرنامه معتبر، عکس رنگی با سایز مشخص، پیشنهاد شغلی اصلی، رزومه به زبان آلمانی، مدارک تحصیلی و حرفه‌ای مرتبط، گواهی سلامت، گواهی عدم سوءپیشینه و بیمه درمان را به همراه داشته باشید.
    4. صدور ویزا: در صورت تأیید درخواست ویزای شما، سفارت یا کنسولگری با شما تماس خواهد گرفت و شما باید گذرنامه خود را جهت درج ویزا تحویل دهید. زمان صدور ویزا معمولاً حدود ۴ تا ۶ هفته است.
    5. رزرو بلیط هواپیما و سفر به آلمان: پس از دریافت ویزای خود، باید بلیط هواپیما را رزرو کنید و به آلمان سفر کنید. در فرودگاه باید از مأمورین گمرک اثبات هویت خود را ارائه دهید و وارد کشور شوید.
    6. ثبت‌نام و اخذ گواهینامه شغلی: پس از ورود به آلمان، باید در محل سکونت خود ثبت‌نام کنید و یک حساب بانکی باز کنید. همچنین باید به دفتر کار جامعه اروپایی (EURES) مراجعه کنید و گواهینامه شغل خود را درخواست نمایید.

     

    قوانین مهاجرت آلمان از طریق تحصیل

    قوانین مهاجرت آلمان از طریق تحصیل

    برای بررسی قوانین مهاجرت آلمان در مرحله دوم باید قوانین مهاجرت آلمان از طریق تحصیل را برای شما بازگو کنیم. دولت آلمان به دانشجویان بین‌المللی امکان مهاجرت به این کشور از طریق تحصیل رایگان را فراهم کرده است. این راهبرد یک انتخاب مناسب برای علاقه‌مندان به تحصیل در دانشگاه‌های معتبر جهان است و یکی از راه‌های کم هزینه برای مهاجرت به آلمان محسوب می‌شود اما شما باید قوانین مهاجرت آلمان از طریق تحصیل را به خوبی بدانید.

    مهاجرت تحصیلی به آلمان نیازمند توجه به چند شرط اساسی است که شامل داشتن سطح زبان آیلتس 5.5 به بالا، حاصل مدرک تحصیلی دوره‌های پیشین، داشتن معدل بالا و دارا بودن تمکن مالی کافی برای پرداخت هزینه‌های تحصیل می‌شود. شرایط سنی برای مهاجرت تحصیلی به آلمان به وابستگی مقطع تحصیل ممکن است متغیر باشد.

    هزینه‌های تحصیل در دانشگاه‌های دولتی آلمان تقریباً رایگان است، اما هزینه‌های تحصیل در دانشگاه‌های خصوصی بسته به رشته و نوع دانشگاه متفاوت خواهد بود. برخی از کالج‌ها با هزینه 4 تا 6 هزار یورو با سطح A2 و B1 دانشجو را پذیرفته و پس از گذراندن دوره‌های زبان و رسیدن به سطح C1، امکان درخواست برای پذیرش در دانشگاه ایجاد می‌شود.

    برای اطلاعات تخصصی بیشتر در زمینه مهاجرت، می‌توانید با موسسه حقوقی مهاحرتی راشین پاژ تماس بگیرید و از طریق مشاوره ، شرایط مهاجرت خود را بررسی نمایید.

     

    بیشتر بدایند : شرایط تحصیل در دانشگاه های رایگان آلمان

     

    قوانین مهاجرت آلمان از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری

    قوانین مهاجرت آلمان از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری

    اگر تخصص بالا یا سرمایه مناسبی دارید قوانین مهاجرت آلمان از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری به کار شما می آید ، در حال حاضر، تنها روش سرمایه‌گذاری در آلمان که به گرفتن اقامت منتهی بشود، ویزای خوداشتغالی است. این ویزا دو روش اصلی دارد:

    روش اول: ثبت شرکت (Business Set-up)

    ثبت شرکت در آلمان، یکی از بهترین روش‌های سرمایه‌گذاری در آلمان است. این کشور همیشه از ایده‌های تجاری ناب و خلاقانه حمایت می‌کند و شرایط خوبی برای کارآفرینان و صاحبان این ایده‌ها فراهم کرده است. برای ثبت شرکت در آلمان، باید بیزنس پلن قوی و خلاقانه‌ای را ارائه داده و شرکت خود را به گونه‌ای راه‌اندازی کنید که تأثیر مثبتی در اقتصاد محلی و ملی داشته باشد.

    شرایط ثبت شرکت ممکن است بسته به نوع شرکت متغیر باشد. مهمترین انواع شرکت‌های قابل راه‌اندازی در آلمان شامل شرکت با مسئولیت محدود (GmbH)، شعبه از یک شرکت (Branch Offices)، شرکت سهامی (AG) و شرکت مشارکتی (Partnership) می‌شوند.

    روش دوم: فعالیت فریلنس (Freelance)

    اقامت آلمان از طریق فعالیت فریلنس بیشتر یک روش مهاجرت کاری است تا یک روش سرمایه‌گذاری. این روش به شما این امکان را می‌دهد که در تخصص‌های آزاد به‌صورت فریلنس و خوداشتغال در آلمان کار کنید. در این روش، شما به‌صورت مستقل کار می‌کنید و خدمات خود را با استفاده از برند و اسم شخصی به مشتریان ارائه می‌دهید.

    همانند ثبت شرکت، در این روش نیز یک ویزای سه ساله به شما اختصاص می‌یابد. پس از سه سال فعالیت و زندگی در آلمان، می‌توانید برای اقامت دائم درخواست دهید، و پس از گذشت سال‌های ششم تا هشتم، می‌توانید درخواست شهروندی و دریافت پاسپورت آلمانی نمایید.

     

     

    شرایط درخواست اقامت در کشور آلمان از طریق کار آفرینی از نظر قانونی به چند شرط اساسی وابسته است که در زیر آورده شده‌اند:

    1. طرح توجیهی اقتصادی قابل قبول که توسط اداره بازرگانی آلمان تأیید شده باشد. (همچنین نیاز به تأیید اتاق بازرگانی ایالتی محل انجام فعالیت)
    2. ارائه رزومه شامل مدرک تحصیلی و مدارک شغلی. (برای ارائه به سفارت)
    3. ثبت شرکت و انجام امور مرتبط با شرکت (GMBH)
    4. واریز مبلغ حداقل ۱۲,۵۰۰ یورو به حساب بانکی شرکت، به عنوان یکی از شرایط ثبت شرکت.
    5. داشتن منابع مالی کافی برای راه‌اندازی کسب و کار در کشور آلمان.
    6. در صورت سن بالای ۴۵ سال، داشتن حقوق بازنشستگی، دارایی یا سپرده بانکی مناسب برای پشتیبانی زندگی در آلمان.
    7. در صورت داشتن مدرک تحصیلی کمتر از کارشناسی، تسلط به زبان آلمانی.
    8. داشتن مبلغ ۲۵,۰۰۰ یورو سرمایه جهت خرید یک شرکت GMBH آماده (سرمایه در حساب بانکی) به علاوه هزینه‌های ثبت (حدود ۳,۰۰۰ یورو).
    9. کسب و کار مورد نظر باید با نیاز اقتصادی منطقه مطابقت داشته و تأثیر مثبتی بر اقتصاد آن منطقه داشته باشد.

    پس از دریافت تأییدیه طرح توجیهی اقتصادی، متقاضی با مراجعه به سفارت آلمان و دریافت ویزای ورود (نوع D)، ثبت شرکت و انجام سرمایه‌گذاری‌های لازم را انجام می‌دهد. ویزای ورود سپس به اقامت یک ساله تبدیل می‌شود که با برقراری فعالیت اقتصادی، هر سال تمدید می‌گردد.

    پس از سه سال اقامت و حضور در آلمان، با ارائه گزارش کاری و مالیاتی، امکان دریافت اقامت دائم برای فرد متقاضی و خانواده وی وجود دارد.

     

    قوانین مهاجرت آلمان از طریق ویزای شینگن

    قوانین مهاجرت آلمان از طریق ویزای شینگن

    قوانین مهاجرت آلمان برای بازدید از این کشور زیبا و تاریخی به گرفتن ویزای شینگن ختم می شود. ویزای توریستی آلمان، یک ویزای شینگن کوتاه مدت است که به دارنده آن امکان می‌دهد برای مقاصد گردشگری، گشت و گذار، و تجربه اقامت در آلمان سفر کند. این ویزا با اعتبار حداکثر 90 روز در یک دوره 180 روزه به افراد اختصاص می‌یابد و مراحل دریافت ویزای شینگن آلمان به شرح زیر است.

    1. فرم درخواست ویزای توریستی آلمان.
    2. پاسپورت شما: که حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.
    3. دو عکس: مطابق با دستورالعمل‌های شینگن.
    4. مدرک اقامت در آلمان.
    5. گواهی عدم اعتراض: اگر دانشجو یا کارمند هستید، گواهی از مدرسه یا کارفرما. اگر دانشجو نیستید و کار نمی‌کنید، این مدرک الزامی نیست.
    6. کاورلتر (نامه توضیحات): که دلیل سفر به آلمان، مدت زمان اقامت و برنامه‌های شما را توضیح دهد.
    7. دعوتنامه: از طرف شخص متقاضی در آلمان، به عنوان اسپانسر یا اقامتگاه خصوصی.
    8. گواهینامه رانندگی یا قبض آب و برق به نام شما: به عنوان مدرک اقامت در کشور مورد نظر.
    9. بیمه سلامت مسافرتی آلمان: برای کل دوره بازدید و در کشورهای منطقه شینگن.
    10. اثبات رزرو بلیط رفت و برگشت.
    11. پکیج تور رزرو شده (در صورت وجود).
    12. اثبات تمکن مالی کافی: ارائه صورت‌ حساب بانکی برای سه ماه گذشته یا نامه اسپانسرشیپ.
    13. مدارک اضافی در صورت دیدار اعضای خانواده یا دوستان در آلمان:
      • اعلامیه تعهد رسمی: که توسط عضو خانواده میزبان در آلمان به دست می‌آید.
      • شناسنامه شخص میزبان.
      • دعوت نامه توسط میزبان: با توضیح دلیل دعوت شما، رابطه با شما، مدت اقامت و آدرس منزل آنها.
      • مدرکی دال بر رابطه با میزبان.

     

    قوانین مهاجرت آلمان از طریق ازدواج

    قوانین مهاجرت آلمان از طریق ازدواج

    اگر در آینده با یک شهروند آلمانی ازدواج می‌کنید و قصد دارید بیشتر از سه ماه یا حتی برای همیشه در آلمان زندگی کنید، می‌توانید با استفاده از قوانین مهاجرت آلمان از طریق ازدواج اقدام نمایید. در این روند، فرد آلمانی یا شهروند این کشور می‌تواند همسر خود را از یک کشور دیگر به آلمان بیاورد. این امکان برای همسران با هر ملیتی، به شرطی که از کشورهای عضو اتحادیه اروپا یا منطقه اقتصادی اروپا (EEA) نباشند، فراهم است. اما شرایط متفاوتی برای این دو گروه در نظر گرفته می‌شود.

    اگر همسر متقاضی از یک کشور عضو اتحادیه اروپا یا EEA باشد، او می‌تواند با آزادی در آلمان زندگی کند و حتی بدون نیاز به ویزا، در آنجا کار کند. اما اگر از یک کشور غیر اروپایی مانند ایران باشد، شرایط متفاوتی برای او لازم خواهد بود. در صورتی که شما در حال حاضر در آلمان هستید و قصد دارید همسر خود را از یک کشور غیر اروپایی، به عنوان مثال ایران، به آلمان بیاورید و در آنجا با هم زندگی کنید، باید شرایط زیر را رعایت کنید:

    1. داشتن حق اقامت به‌عنوان کارمند، اقامت موقت یا دائم، یا بلوکارت آلمان توسط شخص متقاضی در آلمان.
    2. اجاره یا خرید مسکن مناسب برای زندگی خانواده در آلمان.
    3. داشتن بیمه درمانی و تمکن مالی کافی شخص متقاضی.
    4. داشتن حداقل سن قانونی 18 سال برای همسر متقاضی.
    5. مهارت اولیه در زبان آلمانی برای همسر متقاضی جهت برقرار ارتباط روزمره در کشور آلمان.

    مدارک لازم برای دریافت اقامت آلمان از طریق ازدواج

    طبق قوانین مهاجرت آلمان از طریق ازدواج مدارک موردنیاز برای دریافت اقامت آلمان از طریق ازدواج نیازمند آماده‌سازی دقیق و کامل مدارک مرتبط می‌باشد. برای افزایش کارایی و سرعت در اجرای این روند مهاجرت، تهیه و اعتبارسنجی دو سری از مدارک ضروری است. بررسی دقیق کامل بودن این مدارک ضروری است تا از رد درخواست ویزا جلوگیری شود. یکی از اسناد مهم که توسط تبعه آلمانی ارائه می‌شود، نشان دادن توان مالی برای تامین هزینه‌های زندگی همسر در آلمان می‌باشد. سایر مدارک ضروری برای مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج شامل:

    1. پاسپورت معتبر که در 10 سال گذشته صادر شده با حداقل 2 صفحه خالی.
    2. تکمیل فرم درخواست رسمی به‌صورت صحیح.
    3. تأیید صحت اطلاعات ارائه شده.
    4. عکس‌های پاسپورتی.
    5. نسخه کپی از صفحه اطلاعات پاسپورت.
    6. ارائه آدرس معتبر و اثبات آن از طریق مدارک مانند قبوض خدماتی، گواهینامه، اجاره‌نامه و …
    7. گواهی ازدواج یا مدرک اعلام ازدواج با یک تبعه آلمانی در اداره ثبت احوال آلمان (Anmeldung zur Eheschließung).
    8. مدارک مرتبط به مهارت زبان آلمان با حداقل سطح A1.
    9. کپی ثبت‌نام همسر در آلمان (Meldebescheinigung).
    10. اثبات مسکن مناسب در آلمان توسط تبعه این کشور، شامل اجاره‌نامه، آدرس کامل و …
    11. دعوت‌نامه ارسال شده توسط همسر یا نامزد متقاضی در آلمان.

     

    هزینه‌های قبل از مهاجرت آلمان

    هزینه‌های قبل از مهاجرت آلمان

    هزینه آماده‌سازی مدارک:

    هزینه آزادسازی مدارک: متغیر

    هزینه ترجمه مدارک تحصیلی و سوابق کاری: متغیر

    هزینه‌های ویزا متریک جهت لگال مدارک: حدود 100 الی 120 یورو (هر مدرک 30 یورو و هر مدرک جداگانه 8 یورو هم کارمزد دارد)

    هزینه گرفتن معادل‌سازی زاب: لیسانس 200 یورو و دیپلم 60 الی 110 یورو

     

    بیشتر بدانید : شرایط معادل سازی مدرک تحصیلی در آلمان

     

    هزینه بیمه مسافرتی:

    هزینه بیمه مسافرتی: حدود 120 الی 150 هزار تومان (تعهد 30,000 یورو)

    هزینه‌های زبان آلمانی:

    هزینه دوره‌های آموزش زبان: 10 الی 12 میلیون تومان (بسته به توانایی در یادگیری)

    هزینه آزمون‌های زبان: هر آزمون در سال جاری 8 الی 12 میلیون

    هزینه ویزا:

    هزینه ویزا براساس نوع ویزا و رده سنی متغیر است.

    نوع ویزا فرد بالغ فرد زیر 18
    ویزای شینگن 75 یورو 37.5 یورو
    ویزای ملی (جاب آفر و …) 80 یورو 80 یورو

    هزینه سفر:

    هزینه‌های پرواز از ایران به آلمان متغیر بوده و بسته به شرکت هواپیمایی و مسیر پرواز متفاوت است.

    برنامه پرواز از ایران به آلمان با شرکت هواپیمایی ایران ایر✈️
    مبدا – مقصد مدت‌زمان پرواز قیمت
    تهران – کلن 5h:40m 99,965,000 الی 282,365,000 ریال
    تهران – فرانکفورت 5h:45m 97,040,000ریال الی 279,440,000 ریال
    تهران – هامبورگ 5h:45m 97,060,000ریال الی 279,460,000 ریال

     

    بیشتر بدانید : هزینه زندگی در آلمان

     

    اسنتاگرام راشین پاژ

     

    هزینه زندگی در آلمان:

    هزینه‌های اقامت:

    هزینه اجاره مسکن: متغیر بر اساس منطقه و نوع مسکن (آپارتمان یک خوابه و سه‌خوابه)

    منطقه اجاره
    (به صورت ماهانه براساس یورو)
    آپارتمان یک خوابه آپارتمان سه‌خوابه
    مرکز شهر 822.52 € 1,510.50 €
    حومه شهر 620.26 € 1,161.98 €

    هزینه‌های خورد و خوراک:

    هزینه هر وعده غذایی در رستوران و سایر مواد غذایی بر اساس آمار سایت NUMBEO.

    مواد غذایی قیمت
    هر وعده غذا در رستوران ارزان 12 دلار
    غذا برای 2 نفر، رستوران میان رده، سه وعده 60 دلار
    یک وعده فست فود در مک دونالد 10 دلار
    نان تست (500 گرم) 2.03 دلار
    تخم‌مرغ 12 تا 3.27 دلار
    فیله مرغ (1 کیلوگرم) 12.66 دلار
    گوشت (1 کیلوگرم) 15.37 دلار
    برنج (1 کیلوگرم) 2.80 دلار

    هزینه حمل و نقل:

    هزینه‌های حمل‌ونقل در آلمان بر اساس نوع حمل‌ونقل.

    نوع حمل‌ونقل هزینه
    بلیط یک‌طرفه (حمل‌ونقل محلی) 🚌 3.23 دلار
    تاکسی (1 کیلومتر) 🚕 2.23 دلار
    بنزین (1 لیتر) 🚗 2.22 دلار

    مهاجرت به آلمان نیازمند بررسی دقیق و شناخت کامل از مراحل و هزینه‌های مختلف است.

     

    مهاجرت به آلمان

     

    مهاجرت آسان به آلمان با راشین پاژ

    فرآیند مهاجرت آلمان با همکاری موسسه حقوقی مهاجرتی راشین پاژ که دارای وکلای متخصص به قوانین مهاجرت آلمان هستند از لحظه امضای قرارداد شروع می‌شود. تعهد ما به شما ارائه همراهی در تمام مراحل مهاجرتتان است. این شامل تحویل گرفتن تمامی مدارک (اصل و ترجمه آنها)، نگارش انگیزه‌نامه و رزومه به زبان آلمانی برای کارفرما، ساخت پروفایل در شبکه‌های کاریابی آلمانی و لینکدین، برگزاری دوره‌های آموزش زبان آلمانی برای کارجویان و دانشجویان، و یافتن شغل یا کالج بر اساس سوابق شما می‌شود.

    مراحل اجرای این روند به شرح زیر است:

    1. برگزاری مصاحبه اول با کارگزار ایرانی در کشور المان
    2. مصاحبه دوم با کارگزار المانی در کشور المان
    3. مصاحبه سوم با کارفرما (پس از گرفتن مدرک زبان آلمانی)
    4. دریافت پیشنهاد شغلی
    5. راهنمایی در فرآیند لگال سازی مدارک
    6. دریافت زمان ویزا از سفارت آلمان
    7. دریافت ویزا آلمان و سفر به سرزمین ژرمن‌ها

    ما این مسیر پیچیده را برای شما ساده می‌کنیم؛ کافیست با پر کردن فرم مشاوره قدم اول را بردارید.

     

    منابع :

    https://economictimes.indiatimes.com

    https://www.dw.com

    مقالات مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *