رزرو وقت مشاوره مهاجرت

ویزای توریستی به یک مجوز مشروط گفته میشود که از یک کشور خاص به یک فرد خارجی داده می شود. افراد خارجی با این مجوز می ‌توانند وارد کشور میزبان شده در آنجا بمانند و از آن کشور دیدن نمایند. معمولاً مواردی از جمله مدت زمان اقامت فرد، مناطق مختلف داخل کشور که امکان دارد فرد خارجی به آنجا وارد شود، تاریخ هایی که افراد می توانند به کشور وارد شوند و تعداد بازدید های مجاز در کشور مقصد با ویزای توریستی مشخص می شود.
با توجه به کاربردها و انواع گوناگون ویزای توریستی افراد طبق شرایط و دلایل خاص مثل بازدید از اقوام، گردشگری، دلایل درمانی و تجاری و شرکت در کنگره یا همایش نسبت به دریافت ویزای توریستی اقدام می کنند. به طور مثال اگر شما قصد مهاجرت به کانادا به منظور بازدید از این کشور را داشته باشید، باید اقدام به دریافت ویزای توریستی کنید.
ویزاهای توریستی از جمله ویزاهای کوتاه مدت و موقت به شمار می روند که یکبار ورود یا سینگل هستند. به سه روش می توان اقدام به دریافت ویزای توریستی نمود.
ویزای توریستی به عنوان یک سند هویتی و مسافرتی از سوی سازمان بین‌المللی معاهده یا دولت بر اساس توافق نامه های بین المللی صادر می‌شود تا افراد و گروه های کوچک توریستی بتوانند به راحتی در مرزهای بین المللی حرکت نمایند. ویزای توریستی به دو صورت الکترونیکی و لیبل دار موجود است. گذرنامه ای که ویزا به شکل تمبر در آن ثبت می شود، متداول ترین نوع سند مسافرتی می باشد.
افراد با ویزا، مجوز ورود به کشور تعیین شده را دریافت می کنند در واقع با ویزای اخذ شده نمی توان به کشور دیگری وارد شده و یا در آن اقامت گزید. امکان امتناع از ورود افراد حتی در صورت داشتن ویزا در کنترل مرز توسط افسر مهاجرت وجود دارد.
بهتر است بدانید که ویزای توریستی را نمی توان به صورت خانوادگی اخذ کرد، بلکه این نوع ویزا برای هر نفر به صورت جداگانه صادر می گردد. افراد زیر ۱۸ سال برای درخواست ویزای توریستی باید توسط والدین یا سرپرست قانونی خود اقدام نمایند.

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی دانمارک

ویزای توریستی نروژ

ویزای توریستی فنلاند

ویزای توریستی هلند

ویزای توریستی سوئد

ویزای توریستی ترکیه

ویزای توریستی عمان

ویزای توریستی امارات

فهرست مطالب
ویزا توریستی

مراحل دریافت ویزای توریستی

رای دریافت ویزای توریستی به کشور مقصد خود، شما می‌توانید از دو روش مختلف استفاده کنید.

1. درخواست حضوری در سفارتخانه: در این روش، ابتدا نوع ویزای مورد نظرتان را (مانند توریستی) و کشور مقصد را مشخص کنید. سپس مدارک مورد نیاز را جمع‌آوری کنید، که معمولاً شامل اسنادی مانند اطلاعات پاسپورت، فرم درخواست ویزا، عکس پرسنلی، اطلاعات مالی و برخی مدارک دیگر است. سپس به سفارت یا کنسولگری کشور مقصدتان مراجعه کرده و مدارک را تحویل دهید. پس از ارسال مدارک، شما می‌توانید پیگیری درخواست خود را به صورت مستقیم انجام دهید، اما باید توجه داشت که این روش ممکن است زمان‌بر باشد.

2. استفاده از خدمات آژانس‌ها و مراکز دریافت ویزا: در این روش، شما می‌توانید کلیه فرایند‌های دریافت ویزا را به آژانس یا مرکز دریافت ویزا بسپارید. این آژانس‌ها و مراکز معمولاً به شما کمک می‌کنند تا مدارک مورد نیاز را جمع‌آوری کرده و درخواست ویزا را برای شما پیگیری کنند. این روش زمان شما را صرفه‌جویی می‌کند، زیرا شما نیازی به پیگیری مستقیم ندارید و تنها کافی است مدارک خود را به آن مرکز تحویل دهید.

هر دو روش مذکور، مزایا و معایب خود را دارند و بسته به شرایط شما می‌توانید روش مناسب را انتخاب کنید. در نهایت، مهم است که مدارک لازم را به دقت جمع‌آوری کنید و از اعتبار و قوانین مربوطه آگاه باشید.

انواع ویزای توریستی

چند نوع ویزای توریستی وجود دارد که بر اساس شرایط مختلف در دسته بندی های متعدد قرار می گیرند. در ادامه به دسته بندی های مختلف انواع ویزای توریستی می پردازیم:

انواع ویزا توریستی بر اساس (دفعات مجاز تردد)

  • ویزای یکبار ورود (سینگل): این ویزا به افراد اجازه می دهد، بدون در نظر گرفتن اعتبار مانده فقط یکبار به کشور مقصد وارد شده و از آن خارج شوند.
  • ویزای چند بار ورود (مولتی): در این مورد افراد می‌توانند تا به پایان رسیدن اعتبار ویزا به طور مکرر به کشور مقصد وارد و خارج شوند.
  • ویزای دوبار ورود (دابل): با استفاده از این نوع ویزا افراد می توانند بدون در نظر گرفتن اعتبار مانده ویزا، فقط دو بار به کشور مقصد وارد و خارج شوند.

انواع ویزا توریستی بر اساس زمان صدور

تقسیم بندی زیر را در مورد انواع ویزای بر اساس زمان صدور، می توان در نظر گرفت:

صدور ویزا (قبل از سفر)

 از نام این ویزا کاملاً مشخص است که منظور از این نوع ویزا این است که در اکثر کشورهای جهان افراد برای دریافت این نوع ویزای توریستی باید در کشور مبدا و قبل از اینکه از کشور خارج شوند اقدام نمایند. در صورتی که دریافت ویزا با موفقیت انجام شد، سفر به کشور مقصد و مورد نظر امکان پذیر می شود. اخذ این نوع ویزا در دو حالت امکان پذیر است:

اخذ ویزا به صورت حضوری

در این حالت با مراجعه به سفارت جهت انگشت نگاری، مصاحبه و ارائه مدارک مراحل اخذ ویزا انجام می شود.

اخذ الکترونیکی ویزا

 در این حالت بدون اینکه نیاز به مراجعه حضوری باشد، مراحل اخذ ویزا به صورت الکترونیکی انجام می شود. امروزه بعضی از کشورها از این سیستم استفاده می کنند.

ویزا فرودگاهی

در این حالت افراد بدون اینکه قبل از سفر به اخذ ویزای توریستی کشور مقصد نیاز داشته باشند، فقط با استفاده از پاسپورت معتبر می توانند به کشور مقصد سفر کنند؛ به این صورت که در فرودگاه در صورت عدم مشکل خاص ویزا صادر خواهد شد. به طور مثال ایرانیانی که به جمهوری آذربایجان یا لبنان و بیشتر از ۲۰ کشور دیگر سفر می کنند می توانند از ویزای فرودگاهی استفاده نمایند.

پیشنهاد ویژه: اطلاع از شرایط و مدارک لازم برای مهاجرت کاری

تفاوت ویزا توریستی و پاسپورت چیست؟

پاسپورت اطلاعات شخصی افراد مثل شناسنامه را شامل می شود که تابعیت یک کشور را نشان میدهد و در همه کشورهای دنیا دارای اعتبار است. با داشتن پاسپورت افراد می‌توانند در صورت عدم ممنوع الخروج بودن، از کشور خارج شوند. البته این بدان معنا نیست که اجازه ورود به کشور دیگری را داشته باشند زیرا با پاسپورت هر کشور فقط می توان به برخی از کشورها بدون ویزا وارد شد؛ به طور مثال با پاسپورت برخی از کشورها می توان به بیشتر از ۱۶۰ کشور بدون ویزا سفر کرد اما در پاسپورت برخی کشورهای دیگر تعداد این کشورها به کمتر از ۵۰ یا ۳۰ کشور می رسد. در اینجا به تفاوت بین پاسپورت و ویزا پی میبریم. در واقع برای اینکه افراد بتوانند به کشوری که پاسپورتشان برای ورود نیاز به ویزا داشته باشد، وارد شوند؛ باید اقدام به دریافت ویزای آن کشور نمایند. در صورتی که موفق به دریافت آن شدند، ویزا در پاسپورت افراد به صورت کاغذی و یا الکترونیک درج می شود. در این صورت زمانی که پاسپورت و ویزای کشور مقصد وجود داشته باشد، افراد اجازه خارج شدن از کشور شان و ورود به کشور مقصد را خواهند داشت.

روش های صدور ویزای توریستی

روش های اخذ ویزای توریستی عبارتند از:

مراجعه حضوری به سفارت

این روش از روش های رایج و متداول جهت اخذ ویزا در اکثر نقاط دنیا می باشد. متقاضی در این روش درخواست خود را به کنسولگری و سفارت ارائه می دهد. سپس با مراجعه به محل سفارت، مدارک درخواستی را در وقت تعیین شده به سفارت تحویل داده و مراحل دیگر مثل پرداخت هزینه صدور ویزا و … را به انجام می رساند. در صدور ویزای بعضی از کشورها مانند کانادا و کشورهای عضو پیمان شینگن مراحلی مانند انگشت نگاری و تصویربرداری جزو الزامات به شمار می رود. البته ناگفته نماند که بعضی از سفارت ها برای اینکه از اتلاف وقت جلوگیری کرده و صدور ویزا را راحت تر انجام دهند، برخی از مراحل فنی مانند جمع آوری اطلاعات بیومتریک، تحویل و عودت مدارک و تعیین وقت را به کارگزار خدمات ویزا می سپارند.

ویزای آنلاین

این روش روشی جدید است که برای ترویج دولت الکترونیک و آسان تر شدن پروسه صدور ویزا راه اندازی شده است. در این روش نیازی نیست که افراد به صورت حضوری به سفارت و کنسولگری کشور ها مراجعه کنند. متقاضیان به صورت اینترنتی و به راحتی می‌توانند درخواست خود را ارسال کرده و با پرداخت هزینه، ویزای خود را اخذ نمایند. کشورهایی مثل نیوزلند، ترکیه، استرالیا، ایران و گرجستان صدور ویزای الکترونیک را به مرحله اجرا در آورده اند.

ویزای در بدو ورود یا فرودگاهی

جهت اخذ این نوع ویزا نیازی به مراجعه حضوری و تعیین وقت نیاز نیست بلکه به محض ورود به کشور مورد نظر با پرداخت وجه و گاها ارائه برخی مدارک، در پاسپورت متقاضی درج خواهد شد.

پیشنهاد ویژه: اطلاع از شرایط و مدارک لازم برای مهاجرت تحصیلی

عوامل موثر در پرونده ویزای توریستی

عوامل موثر در پرونده ویزای توریستی

عواملی که در پرونده ویزای توریستی موثر هستند عبارتند از:

  • مدت زمان اقامت
  • داشتن دعوتنامه
  • داشتن دوست یا فامیل در کشور مقصد
  • وابستگی های متقاضی به کشور
  • توانایی مالی
  • وابستگی‌های متقاضی به کشور سفرهای قبلی

برای اینکه افسر اداره مهاجرت بتواند در رابطه با دادن یا ندادن ویزا تصمیم گیری نماید، باید مواردی را بررسی کند که به شرح زیر می باشد:

  • بررسی اطلاعاتی که در مدارک شناسایی و سایر مدارک ارائه شده وجود دارد.
  • بررسی انگیزه و دلیل متقاضی از آمدن به سفر
  • مدت زمانی که برای اقامت در کشور خارجی درخواست شده است.
  • داشتن فامیل یا دوست در کشور مقصد
  • داشتن دعوتنامه از طرف دوستان یا بستگان در کشور مورد نظر و وضعیت اقامت و اقتصادی و مالی آنها
  • بررسی واقعی بودن و اصیل بودن مدارک ارائه شده به سفارت، اداره مهاجرت یا کنسولگری
  • بررسی پاسخ به پرسش ها و سوالاتی که در مصاحبه های احتمالی انجام گرفته است.
  • انجام شدن یا نشدن آزمایش‌های پزشکی احتمالی که معمولاً برای افراد بالای ۷۰ سال انجام می شود.
  • بررسی سابقه محرومیت از تقاضای ویزا به دلیل سابقه کیفری، تروریستی یا دروغ
  • بررسی وابستگی هایی که متقاضی به کشور خودش دارد مثل وضع مالی و اقتصادی، داشتن خانواده، وضعیت اقامت، کار و بیزینس در صورتیکه وابستگی های فرد کافی نباشد، انگیزه او در اقامت و ماندن در کشور مقصد بیشتر خواهد شد.
  • بررسی ممنوع الورود بودن فرد متقاضی به کشور مقصد
  • بررسی رعایت قوانین کشور مقصد توسط فرد متقاضی
  • بررسی تمکن مالی و توانایی مالی فرد برای پرداخت هزینه های اقامت خود و یا همراهان، همچنین هزینه های سفر
  • بررسی سفر به کشورهای دیگر
  • بررسی سفر متقاضی به کشورهای دیگر تحت هر عنوانی که باشد :توریست، دانشجو یا مشاغل دیگر
  • داشتن تمکن مالی کافی فرد متقاضی در پرداخت هزینه های سفر و هزینه های اقامت

پیشنهاد ویژه: اطلاع از شرایط و مدارک لازم برای کار در کانادا

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی

اسناد و مدارکی که برای دریافت ویزای توریستی مورد نیاز است عبارتند از:

  • تکمیل شده فرم درخواست
  • پاسپورت معتبر
  • عکس
  • مدارک مالی و شغلی
  • بیمه مسافرتی

لازم است در آماده کردن مدارک و اسناد دقت لازم به عمل آید زیرا مدارک افراد شامل اطلاعاتی هستند که توسط آنها درباره افراد تصمیم گیری خواهد شد. در صورتی که ارائه اسناد و مدارک لازم، کامل نباشد امکان رد درخواست وجود دارد. البته لازم به ذکر است که حتی در صورت ارسال تمامی موارد مورد نیاز باز هم در اعطای ویزا، تضمینی وجود ندارد. اسناد و مدارکی که توسط کشورهای مختلف درخواست می شود، متفاوت است اما به طور کلی همگی موارد زیر را شامل می شوند:

  • نامه شرکت تور یا خط مسافرتی در صورت مسافرت با گروه تور که نسخه ای از تاییدیه شرکت مسافرتی مجاز را دارد که آن هم حاوی شماره تایید ویزا و شماره مرجع می باشد.
  • در صورتی که مسافرت باگروه تور نبوده و شخصی می باشد، می توان شماره مرجع و شماره تایید ویزا را با استفاده از تایید هتل ها از طرف شرکت مسافرتی مجاز یا مستقیم از خود هتل ارائه داد.

مدارک اضافی لازم جهت اخذ ویزای توریستی عبارتند از:
در صورت اشتغال متقاضی:

  • ارائه قرارداد استخدام
  • صورتحساب بانک در ۶ ماه اخیر
  • گواهی عدم اعتراض و شکایت از سوی کارفرما
  • گواهی مالیات بر درآمد کسب شده در منبع

حقوق یا فرم اظهارنامه مالیات بر درآمد
در صورت خود اشتغالی متقاضی:

  • ارائه بیانیه بانکی شرکت در ۶ ماه اخیر
  • ارائه کپی پروانه کسب و کار
  • ارائه بازده مالیات بر درآمد

در صورت تحصیل متقاضی:

  • ارائه نامه تایید از طرف دانشگاه یا مدرسه
  • اثبات ثبت نام

در صورت بازنشستگی متقاضی:

  • ارائه بیانیه بازنشستگی از ۶ ماه اخیر
  • اثبات دارایی از درآمد منظم ۶ ماه اخیر

پیشنهاد ویژه: اطلاع از شرایط و مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا

هزینه های ویزای توریستی

امکان دارد در دفاتر کشورهای مختلف گزینه های ارزی و روش های پرداخت متفاوت باشد. برای این که متقاضیان بتوانند از نحوه پرداخت اطلاعات کاملی داشته باشند، می توانند با دفتر برنامه خود تماس حاصل کرده و راهنمایی های لازم را دریافت کنند. در برخی از برنامه ها ممکن است اعمال هزینه های اضافی صورت گیرد به طور مثال هزینه ویزا، هزینه های کنسولی و هزینه اداری پردازش درخواست شامل منقاضی خواهد شد.
توجه داشته باشید در صورتی که متقاضی انصراف داده یا رد درخواست شود، هزینه بازگردانده نخواهد شد.

هزینه های ویزای توریستی عبارتند از:

  • ویزای یکبار ورود (سینگل): ۶۰ یورو
  • ویزای چند بار ورود (مولتی): ۱۰۰ یورو

بهترین کشورها برای اهداف توریستی

در این مورد باید بگوییم که با توجه به علاقه و سلایق افراد مقاصد توریستی می تواند کاملا متفاوت باشد اما با توجه به تنوع فرهنگی، طبیعت و جاذبه‌های گردشگری، هر کشوری برای اهداف توریستی خاصی جذابیت دارد اما برخی کشورها به دلیل ویژگی‌های خاص خود، به عنوان بهترین مقاصد گردشگری شناخته می‌شوند. در ادامه به برخی از بهترین کشورها برای اهداف توریستی اشاره می‌کنم:

  1. فرانسه: با پاریس به عنوان پایتخت عاشقانه و جاذبه‌هایی مانند برج ایفل و موزه لوور، فرانسه یکی از مقاصد محبوب گردشگری است.

  2. ایتالیا: با شهرهای تاریخی مانند رم، فلورانس و ونیز، همچنین طبیعت زیبایی مانند ساحل‌های آمالفی و توسکانا، ایتالیا جایگاه خاصی در دل مسافران دارد.

  3. ژاپن: با فرهنگ ژاپنی، شهرهای مدرن مانند توکیو و کیوتو و جاذبه‌های مانند معابد قدیمی، ژاپن یکی از مقاصد مورد علاقه گردشگران است.

  4. استرالیا: با ساحل‌های زیبا، مناظر طبیعی چشمگیر و جانوران وحشی، استرالیا جایگاه ویژه‌ای در صنعت گردشگری دارد.

  5. نروژ: با طبیعت خیره‌کننده، صخره‌های فیورد، کوه‌های رنگارنگ و شهرهای زیبا، نروژ یکی از بهترین مقاصد گردشگری در اروپا است.

  6. نیوزیلند: با مناظر طبیعی فراوان، فعالیت‌های ماجراجویانه مانند بونجی جامپینگ و کوهنوردی، نیوزیلند مقصدی پرطرفدار برای مسافران ماجراجو می‌باشد.

  7. کانادا: با پارک‌های ملی زیبا، مناظر طبیعی بکر و شهرهای پویا مانند تورنتو و ونکوور، کانادا یکی از بهترین مقاصد گردشگری در جهان است.

همچنین، مقاصد دیگری نیز وجود دارند که برای اهداف توریستی جذابیت دارند، اما این کشورها به دلیل ویژگی‌های خود به عنوان بهترین‌ها شناخته می‌شوند. با انتخاب کشوری که با سلیقه و تمایلات شما هماهنگ است، تجربه یک سفر فراموش‌ناپذیر را خواهید داشت.

محدودیت های ویزای توریستی

زمانی: ویزاهای توریستی مدت اعتبار محدودی دارند که معمولاً ۹۰ روز است. البته گاهی در برخی از کشورها این عدد کمتر می باشد؛ به طور مثال ویزای دبی ۱۴ روز برای ایرانیان اعتبار دارد که پس از تمام شدن آن امکان دریافت مجدد بلافاصله ویزا وجود نخواهد داشت. بر اساس قوانین کشور های مختلف برای اقدام مجدد جهت اخذ ویزا باید مدت زمانی را که هر کشور تعیین می کند صبر کرد؛ مگر اینکه موردی استثنایی باشد.
فعالیتی: ویزای توریستی صرفاً برای اقامت موقت افراد تا پایان مدت اعتبار آن در کشور مقصد می باشد. بنا به تصمیم خود فرد در این مدت می تواند به گشت و گذار در کشور مورد نظر پرداخته یا به ملاقات آشنایان و اقوام خود برود یا اصلاً کار خاصی در کشور مورد نظر نداشته باشد. در هر صورت اجازه کار یا تحصیل نخواهد داشت.

شرایط تمدید ویزای توریستی

تمدید ویزای توریستی معمولاً به دلیل امکانات گردشگری و اقتصادی که توریست‌ها به کشورها می‌آورند، به سرعت و با کمترین مشکل انجام می‌شود. اما در برخی موارد، برخی کشورها شرایط سخت‌گیرانه‌ای را برای تمدید ویزای توریستی در نظر می‌گیرند و از مسافران دلایل معقول و قانع‌کننده‌ای برای تمدید ویزا می‌خواهند.

برای مثال، برای تمدید ویزای توریستی شنگن، ممکن است نیاز به ارائه دلایل معتبری داشته باشید. این دلایل ممکن است شامل بیماری، مشکلات بشردوستانه (مانند جنگ در کشور مبدأ یا خطر بودن جان مسافر) و مشکلات اضطراری شخصی (مانند شرکت در عروسی یا مراسم ختم) باشد. این دلایل باید به طور مستند و قانع‌کننده ارائه شوند تا درخواست تمدید ویزا شما پذیرفته شود.

با این حال، برای اکثریت کشورها، فرآیند تمدید ویزای توریستی نیاز به فرآیند پیچیده‌ای ندارد و اغلب مسافران می‌توانند با ارائه مدارک مورد نیاز و دلایل معقول، ویزای خود را به سادگی تمدید کنند. این اقدام می‌تواند به مزایای اقتصادی و گردشگری کشورها کمک کند و همچنین سفرهای مسافران را راحت‌تر کند.

تبدیل ویزای توریستی به ویزای کاری یا تحصیلی

تبدیل ویزای توریستی به ویزای تحصیلی یا ویزای کاری امکان‌پذیر است، اما تنها زمانی که شما از طرف یک دانشگاه یا کالج در کشور موردنظر نامه پذیرش دریافت کرده یا از یک شرکت در کشور مقصد پیشنهاد کاری دریافت کرده باشید. ویزای دانشجویی یا کاری به عنوان یکی از انواع ویزاهای اقامت موقت محسوب می‌شود و شما باید بعد از پایان تحصیل یا مدت قرارداد کاری خود، کشور موردنظر را ترک کنید.

برای تبدیل ویزای توریستی به ویزای تحصیلی یا کاری، مهم‌ترین مرحله این است که اطمینان حاصل شود از اینکه شما از طرف یک مؤسسه آموزشی یا یک شرکت در کشور مقصد قبول شده‌اید و دارای نامه پذیرش یا پیشنهاد کاری معتبری هستید. این نامه یا پیشنهاد کاری، نشان‌دهنده تصمیم مؤسسه یا شرکت دریافت کننده به پذیرش شما است و از اهمیت بالایی برخوردار است.

به علاوه، در مرحله تبدیل ویزای توریستی به ویزای تحصیلی یا کاری، اطمینان افسر اداره مهاجرت از بازگشت شما به کشور مبدأ نیز بسیار مهم است. بنابراین، ارائه مدارک و دلایلی که نشان دهنده قصد و توانایی شما برای بازگشت به کشور مبدأ بعد از پایان تحصیل یا مدت قرارداد کاری در کشور مقصد است، ضروری است.

به طور کلی، تبدیل ویزای توریستی به ویزای تحصیلی یا کاری نیازمند مراحل و فرآیندهای خاصی است که باید با دقت و به‌درستی انجام شود. اطمینان از داشتن تمامی مدارک مورد نیاز و دلایل قانع‌کننده برای مؤسسات آموزشی یا شرکت‌ها، از اهمیت بالایی برخوردار است تا فرآیند تبدیل ویزای توریستی به ویزای تحصیلی یا کاری با موفقیت انجام شود.

ویزای توریستی شینگن

برای اینکه افراد بتوانند به ۲۶ کشور اروپایی که در سال ۲۰۲۳ عضو اتحادیه اروپا هستند سفر کنند، به ویزای توریستی شینگن نیاز خواهند داشت. با استفاده از این ویزا می توان به طور موقت به عنوان توریست به کشورهای اتحادیه اروپا وارد شد. برای اینکه افراد در کشورهای اروپایی زیر بتوانند به گشت و گذار بپردازند، بایستی ویزای توریستی شینگن را دریافت کنند:
بلغارستان، بلژیک، کرواسی، دانمارک، قبرس جنوبی، فرانسه، فنلاند، استونی، مجارستان، یونان، آلمان، لتونی، ایتالیا، ایرلند، لوکزامبورگ، لیتوانی، لهستان، هلند، مالتا، پرتغال، اسلواکی، رومانی، اسپانیا، اسلوونی، سوئد و اتریش

ویزای توریستی کانادا

با توجه به وسعت کشور کانادا و محیط زیست بکر و زیبای آن، مردم دنیا این کشور را مقصدی محبوب برای مسافرت می‌دانند. سالانه گردشگران زیادی از کل دنیا به این کشور زیبا سفر می کنند. ویزای توریستی کانادا معمولاً برای افرادی صادر می شود که جهت دید و بازدید اقوام و بستگان خود به این کشور سفر می کنند. البته سخت گیری هایی جهت اخذ ویزای توریستی کانادا در سال های اخیر اعمال شده است اما در صورتی که افراد دارای مدارک قوی باشند، شانس بیشتری برای اخذ این ویزا خواهند داشت و به آسانی می توانند آن را دریافت نمایند. البته باید بگوییم که نقش آژانس ها و موسسات ارائه کننده ویزای توریستی در موفقیت در زمینه دریافت ویزای توریستی بسیار زیاد است. موسسات باسابقه در زمینه دریافت ویزای توریستی ریجکت شدن درخواست ویزای توریستی را با راهنمایی های درست و تجربه زیاد کاهش می دهند. از شرایط دریافت ویزای کانادا می توان به انگشت نگاری یا انجام تست بیومتریک اشاره کرد. انگشت نگاری که مورد تایید کشور کانادا باشد فقط در VFS کانادا قابل انجام است. به دلیل اینکه سفارت و VFS کانادا در ایران وجود ندارد، متقاضیان ایرانی ویزای توریستی کانادا از طریق یکی از کشورهای همسایه که دارای VFS کانادا هستند، نسبت به این مسئله اقدام می‌کنند تا تست انگشت نگاری انجام شود. معمولاً برای این کار از کشورهایی مثل ترکیه، ارمنستان، عمان و … برای انجام تست بیومتریک استفاده می شود.

پیشنهاد ویژه: تفاوت اقامت دائم با شهروندی کانادا در چیست

سوالات متداول ویزای توریستی

با توجه به اینکه دریافت پذیرش تحصیلی و ویزای تحصیلی به خصوص برای کشورهایی که به لحاظ زندگی، کیفیت تحصیل و پیشرفت مطرح هستند، شکل رقابتی به خود گرفته است و برای آن صلاحیت های بالایی در نظر گرفته شده است، ولی زمانی این امر ساده می شود که اقدام به این کار از طرف یک موسسه مهاجرتی صورت گیرد و برای تشکیل پرونده قوی با شانس بالای پذیرش، اعزام دانشجوی معتبر از طریق این موسسه صورت گیرد. برای دریافت مشاوره تخصصی در این زمینه با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

خیر اما مسلماً شانس اخذ ویزای توریستی با وجود دعوت نامه بالا خواهد رفت.

خیر، متقاضی فقط می تواند به کارهایی بپردازد که در ویزای توریستی درج شده باشد. افرادی که مشغول به کار یا تحصیل با استفاده از ویزای توریستی شوند، به پرداخت جریمه و دیپورت محکوم خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *