مهاجرت کاری

سالانه افراد زیادی به منظور ارتقای کیفیت زندگی خود به مهاجرت می اندیشند. مهم ترین دغدغه افراد در مسیر مهاجرت یافتن شغل مناسب و تامین هزینه هاست. از این رو مهاجرت کاری و مهاجرت تحصیلی یکی از محبوب ترین روش های مهاجرت بین افراد است. درمهاجرت کاری مسئله ای که بیش از همه حائز اهمیت است شرایط کشور انتخابی برای کار است. برای انتخاب بهترین گزینه باید نرخ بیکاری، متوسط حقوق و درآمد افراد و مشاغل موردنیاز کشور مقصد مورد ارزیابی قرار بگیرد. موسسه حقوقی و مهاجرتی راشین، با در نظر داشتن اولویت های متقاضیان خود و شرایطی که در فرم های ارزیابی رایگان در نظر گرفته شده است، مشاوری دقیق و امین در خصوص انتخاب کشور مناسب برای مقصد زندگی شما خواهد بود.

جدول محتوا
مهاجرت کاری

کار در کانادا

کار در آلمان

کار در استرالیا

کار در دانمارک

norway-flag-round-icon-256

کار در نروژ

کار در فنلاند

کار در هلند

کار در سوئد

turkey

کار در ترکیه

کار در عمان

کار در امارات

سوالات متداول مهاجرت کاری

مهاجرت کاری مزایای متعددی دارد. شما می توانید با مهاجرت کاری علاوه بر اینکه رزومه شغلی خود را ارتقا می دهید، با فرهنگ کشور مقصد نیز آشنایی پیدا کنید. این یک تجربه منحصر به فرد است. می‌توانید با کار در یک کشور خارجی دارای مهارت شغلی متفاوت شوید و کسب درآمد بیشتری داشته باشید. زمانی که شما در یک کشور خارجی مشغول به کار هستید می توانید با داشتن سابقه کار، اقامت دائمی کشور مقصد را دریافت کنید. همچنین در آن کشور فرصت های آموزشی زیادی نیز خواهید داشت.

کشورهایی که جزو بهترین مقاصد برای مهاجرت کاری در سال جاری میلادی هستند عبارتند از: استرالیا، کانادا، آلمان، سوئیس، امارت امارات متحده عربی، ژاپن، نیوزلند، نروژ، سنگاپور، ایالات متحده آمریکا، جمهوری چک، هلند، اتریش، سوئد و …

بله، داشتن سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی ثابت می‌کند که شما در شغل خود دارای تخصص و دانش لازم می باشید. علاوه بر این معمولاً در بیشتر روش های مهاجرت کاری لازم است جاب آفر دریافت نمایید. در این صورت اگر شما موقعیتی مناسب با رشته تحصیلی خود را اپلای کنید، شانس بیشتری برای جاب آفر خواهید داشت.

استرالیا، کانادا، نیوزلند از کشورهای مشهور جهان در این مورد هستند. یعنی در بعضی از برنامه های ویزای کاری سیستم امتیازبندی را به کار می گیرند و معیار آن ها برای ارزیابی متقاضیان معیارهایی مثل سن، سوابق شغلی، تحصیلات و دانش زبانی می باشد.

ارائه مدرک زبان برای دریافت ویزای کاری در بیشتر کشورهای جهان امری ضروری و لازم است، چون برای اینکه بتوانید در کشور خارجی کار کنید باید به طور متوسط زبان آن کشور را بدانید. امکان دریافت ویزای کاری بدون مدرک زبان محتمل نمی باشد.

سوالات متداول مهاجرت کاری
/

شرایط مهاجرت کاری

شرایط مهاجرت کاری

شرایط مهاجرت کاری بستگی به قوانین و الزامات کشور مقصد دارد. اما باید بگوییم که به طور کلی شرایط زیر جهت مهاجرت کاری در بیشتر کشورها مشترک می باشد.

  • مدرک زبان: به طور میانگین در بیشتر کشورها نمره آیلتس ۶.۵،۶ و حتی گاهی ۷ مدنظر می باشد.
  • سن متقاضی: معمولا افراد زیر ۳۰ یا ۳۲ سال برای مهاجرت کاری دارای شانس بالاتری می باشند.
  • مدرک تحصیلی: معمولا حداقل میزان تحصیلاتی که در این مورد لازم است کارشناسی می باشد.
  • اسناد و مدارک بدیهی: مثل مدارک هویتی، مالی، رزومه، پاسپورت و ...
  • موارد شخصی: به طور مثال داشتن تمکن مالی، عدم سوءسابقه و ...
  • سابقه کار: معمولا در بیشتر کشورها حداقل ۳ سال سابقه کار و حتی در برخی کشورها تا ۸ سال نیز بیشتر نیاز می باشد.

مراحل مهاجرت کاری

مراحل مهاجرت کاری

نمی توان ترتيبی برای مهاجرت در نظر گرفت اما به طور کلی مراحل مشابهی وجود دارند که برای مهاجرت کاری باید انجام شوند. البته بهتر است از مشاوره کارشناسان موسسه مهاجرتی راشین هم استفاده کنید.

  1. انتخاب کشور مقصد
  2. ارائه شرایط و مدارک لازم
  3. اقدام به اخذ ویزای کار پس از ارسال دعوتنامه به متقاضی از کشور مقصد

ویزای کاری

ویزای کاری چیست

یکی از روش های مهاجرت به کشور های مختلف و اقامت در آنها دریافت ویزای کار می باشد. افرادی که قصد دارند در کشوری خارجی مشغول به کار شوند، باید ویزای کاری کشور مقصد را اخذ نمایند. کارفرمایان در کشورهای خارجی با اجازه دولت آن کشور می توانند از نیروهای خارجی در کسب و کار خود استفاده نمایند. در این مورد کارفرمایان باید از مجوز کاری معتبر نیروهای خارجی جهت استخدام و ادامه کار آن ها اطمینان حاصل کنند. اجازه کار برای افرادی که پناهنده آن کشور خارجی بوده یا دارای اقامت دائم آن کشور باشند، وجود دارد اما برای متقاضیان خارجی لازم است، ویزای کاری مجزایی جهت استخدام اخذ شود.

منظور از ویزای کاری چیست؟

مهاجرت کاری - منظور از ویزای کاری چیست؟

به اجازه کار در قالب یک سند رسمی برای متقاضیانی که قصد اشتغال به کار قانونی در کشوری خارجی را دارند، ویزای کار می گویند. در حقیقت ویزای کار، توانمندی و صلاحیت متقاضیان را جهت انجام کار در کشوری خارجی را نشان می دهد. این مجوز اثبات می کند که متقاضیان می توانند در پیشرفت اقتصاد کشور مقصد تاثیرگذار باشند. معمولاً اکثر کشورها در زمینه های مختلف هنری، پژوهشی، فناوری اطلاعات، علمی، سرمایه گذاری، پزشکی، پرستاری، ورزشی و ... به طور سالانه نیروی خارجی جذب می نمایند. لذا متقاضیانی که خواستار اشتغال به کار در خارج از کشور می باشند، باید برای کار در کشورهای خارجی مجوز کار قانونی دریافت کنند. لازم به ذکر است که شرایط اخذ ویزای کاری برای زمینه های شغلی مختلف متفاوت می باشد و ویزای کاری که صادر می شود، صرفاً جهت انجام کار در موقعیت کاری فعلی افراد می باشد. البته ویزای کار قابل تمدید است.

انواع ویزای کاری

انواع ویزای کاری

معمولا ویزا در کشور های مختلف دو نوع می باشد.

  • ویزای مهاجرتی
  • ویزای غیر مهاجرتی

صدور ویزای غیر مهاجرتی به طور معمول برای کار، سفر توریستی و تحصیل در خارج از کشور انجام می شود. اما ویزای مهاجرتی مختص زمانی است که فرد می خواهد به مدت طولانی تری در کشور مقصد اقامت داشته باشد. با ویزای مهاجرتی امکان اخذ اقامت کشور مورد نظر و محل کار وجود دارد که بعد از دو سال باید تمدید شود. صدور مجوز کار برای کسی که قصد اقامت در کشور مقصد و کار در شرکت مرتبط را دارد انجام می شود. مدت زمان ویزای غیر مهاجرتی نسبت به ویزای مهاجرتی کوتاه تر می باشد. کسی که مجوز کار در کشور مقصد را دارد باید قبل از انقضای مدارک آن را تمدید کند.

کار در کانادا و مهاجرت به کانادا از طریق کار

کار در کانادا برای بسیاری از افراد در سراسر جهان یک رویا است. این کشور زیبا استاندارد زندگی بالا، مراقبت های بهداشتی عالی و اقتصاد قوی را ارائه می دهد که به سرعت در حال رشد است. کانادا به دلیل طبیعت دلپذیر و فرهنگ متنوع خود شناخته شده است که آن را به مقصدی ایده آل برای حرفه ای ها تبدیل می کند که به دنبال زندگی بهتر هستند. چه یک کارگر ماهر، دانشجویی که به دنبال تجربه کار است یا کارآفرینی که به دنبال راه اندازی یک کسب و کار هستید، کانادا چیزی برای ارائه دارد.

کانادا کشوری است که برای تنوع و چندفرهنگی ارزش قائل است. نگرش استقبال از مهاجران دارد و این در سیاست های مهاجرتی آن منعکس شده است. این کشور تعدادی برنامه ارائه می دهد که به افراد امکان مهاجرت به کانادا را می دهد، از جمله برنامه فدرال اسکیل ورکر، کلاس تجربه کانادایی، و برنامه نامزد استانی. این برنامه ها برای جذب کارگران ماهر و متخصصانی طراحی شده اند که پتانسیل مشارکت در اقتصاد کانادا را دارند.

بازار کار در کانادا متنوع است و طیف وسیعی از فرصت ها را در صنایع مختلف ارائه می دهد. برخی از صنایع برتر در کانادا عبارتند از مراقبت های بهداشتی، فناوری، مالی و آموزش. این صنایع به دلیل تقاضای بالای خود برای کارگران ماهر شناخته شده اند و حقوق، مزایا و فرصت های رشد رقابتی را ارائه می دهند. کانادا همچنین خانه تعدادی از شرکت های چند ملیتی است که فرصت های شغلی را برای متخصصان با تجربه بین المللی ارائه می دهند.

مهاجرت کاری به کانادا همچنین به معنای برخورداری از استاندارد بالای زندگی است. این کشور خدمات بهداشتی، آموزشی و اجتماعی عالی را به ساکنان خود ارائه می دهد. این کشور دارای اقتصاد قوی، نرخ جرم و جنایت پایین و محیطی تمیز است که آن را به مکانی ایده آل برای زندگی و کار تبدیل می کند. کانادا همچنین مزایایی را برای کارگران خود ارائه می دهد، از جمله زمان مرخصی با حقوق، مرخصی زایمان و مرخصی پدری و روزهای بیماری.

در پایان، مهاجرت کاری به کانادا طیف وسیعی از مزایا و فرصت ها را برای افرادی که به دنبال زندگی بهتر هستند ارائه می دهد. این کشور نگرش استقبالی نسبت به مهاجران دارد و تعدادی برنامه ارائه می دهد که به افراد اجازه مهاجرت و کار در کانادا را می دهد. بازار کار متنوع است و فرصت هایی را در صنایع مختلف با حقوق رقابتی و فرصت های رشد ارائه می دهد. کانادا همچنین به دلیل استاندارد بالای زندگی، مراقبت های بهداشتی عالی و خدمات اجتماعی شناخته شده است، که آن را به مقصدی ایده آل برای حرفه ای ها تبدیل می کند که به دنبال زندگی بهتر هستند.

مشاغل پردرآمد در کانادا

کانادا یکی از کشورهایی است که در آن می‌توان به راحتی به مشاغل پردرآمد دست یافت. در زیر به برخی از مشاغل پر درآمد در کانادا اشاره شده است: پزشک: متخصصان پزشکی از جمله پزشکان، دندانپزشکان و داروسازان در کانادا حقوق بسیار بالایی دریافت می‌کنند. برای مثال، به گفته سازمان آمار کانادا، حقوق متوسط پزشکان در سال 2020 حدود 210،000 دلار کانادایی بوده است. مهندس: مهندسان در کانادا حقوق بسیار بالایی دریافت می‌کنند. برای مثال، به گفته سازمان آمارکانادا، حقوق متوسط مهندسان در سال 2020 حدود 100،000 دلار کانادایی بوده است. انواع مختلفی از مهندسی در کانادا وجود دارد، از جمله مهندسی برق، مکانیک، شیمی، نرم افزار و... مدیران سطح بالا: مدیران سطح بالا همچنین از جمله کارمندانی هستند که در کانادا حقوق بالایی دریافت می‌کنند. مدیران در بخش‌های مختلف شرکت‌ها و سازمان‌ها، مدیران بانک‌ها و مدیران سازمان‌های دولتی از جمله مدیران پلیسی و مدیران درمانی به عنوان مثال از این دسته کارمندان هستند. مشاورتی‌های مالی: مشاوران مالی، حسابداران و حسابرسان نیز به عنوان کارمندانی پر درآمد در کانادا شناخته می‌شوند. به گفته سازمان آمار کانادا، حقوق متوسط مشاوران مالی در سال 2020 حدود 90،000 دلار کانادایی بوده است. تکنولوژی اطلاعات: کارمندانی که در صنعت تکنولوژی اطلاعات فعالیت می‌کنند، مانند مهندسان نرم افزار، مدیران پروژه و توسعه‌دهندگان وب، در کانادا حقوق بالایی دریافت می‌کنند. به گفته سازمان آمار کانادا، حقوق متوسط مهندسان نرم افزار در سال 2020 حدود 100،000 دلار کانادایی بوده است. مهم است بدانید که هر شغلی در کانادا به دلیل شرایط مختلفی ممکن است درآمد متفاوتی داشته باشد، بنابراین قبل از انتخاب شغلی خاص، بهتر است با مطالعه و تحقیق درباره شرایط بازار کار و مشاغل مختلف در کانادا، تصمیم گیری کنید.

شرایط سنی اخذ ویزای کار

شرایط سنی برای اخذ ویزای کاری در کشورهای مختلف متفاوت است اما می توانیم یک جمع بندی نسبی با توجه به قوانین و قواعد مهاجرت کاری در کشورهای گوناگون داشته باشیم.
در حالت کلی ۲۵ الی ۳۸ سالگی بهترین سنی است که برای مهاجرت کاری در نظر گرفته می شود. ناگفته نماند که در بعضی از کشورها متقاضیان با توجه به امتیازاتی که کسب می کنند، واجد شرایط مهاجرت کاری می شوند. معمولا این گونه کشور ها برای مهاجرت کاری دارای سیستم امتیازی هستند. به طور معمول افرادی که سن آن ها بالای ۴۵ سال است در این سیستم، امتیازی به دست نمی آورند.

شرایط اخذ ویزای کار

مدارک و شرایط اخذ دریافت ویزای کار در کشورهای مختلف متفاوت است. برخی شرایط در تمام کشورها یکسان است. اگر متقاضیان در زمینه شغلی خود دارای تخصص و مهارت کافی باشند، شرایط برای آنها سخت و دشوار نخواهد بود. فقط کافیست رزومه های قوی و قدرتمندی از طرف متقاضی ارائه شود. شرایط یکسانی که جهت دریافت ویزای کاری در در کشورها وجود دارد عبارتند از:
• مدرک تحصیلی دانشگاهی و یا مدرک فنی و حرفه ای که با شغل مورد نظر متقاضی، متناسب و مرتبط باشد.
• سابقه کاری حداقل ۳ الی ۵ سال در حوزه شغل مورد نظر
• سابقه کاری که با مدرک تحصیلی دانشگاهی مرتبط باشد.
• سن ما بین ۲۵ تا ۴۵ سال
• سابقه بیمه متناسب با زمینه شغلی و تخصص مورد نظر
• مدرک زبان با نمره مد نظر کارفرما

مدارک ویزای کار

مدارکی که برای اخذ ویزای کاری لازم است عبارتند از:

  • ارائه فرم تکمیل شده درخواست کار توسط متقاضی
  • ارائه مدارک هویتی و شناسایی مثل کارت ملی و شناسنامه (اصل و کپی)
  • ارائه پاسپورت معتبر متقاضی و کپی آن
  • ارائه دو قطعه عکس متقاضی
  • ارائه مدارک تمکن مالی به سفارت (لازم است که فرد متقاضی عدم مشکل مالی خود را اثبات نماید و نشان دهد که از طرف جایی یا کسی پشتیبانی مالی می شود.)
  • جهت مشخص شدن تخصص یا مهارت متقاضی باید مدارک تحصیلی فرد متقاضی همراه با کپی آن ها به صورت ترجمه شده ارائه شود.
  • ارائه گواهی عدم سوءسابقه متقاضی
  • ارائه رزومه کاری (CV) و مهارتی متقاضی در هر زمینه ای
  • ارائه سوابق کاری متقاضی که مهم است و موفقیت فرد را در اخذ ویزای کاری تضمین می کند.
  • ارائه بیمه نامه متقاضی
  • ارائه مدارک بلیط هواپیما و رزرو هتل
  • ارائه مدرک زبان معتبر

دانستن زبان مورد نظر کشور مقصد برای مهاجرت کاری و اخذ ویزا مهم است‌. باید مدارکی در این زمینه ارائه شود. برای شغل های تخصصی تر، مدرک زبان سطح بالا نیاز است.

می توانید شرایط تحصیل در ترکیه را نیز مطالعه کنید.

هزینه ویزای کار

هزینه اخذ ویزای کار در کشور های گوناگون تفاوت دارد. برای اینکه از هزینه ویزای کار در کشور های مختلف مطلع باشید، باید به سایت سفارت کشور مقصد رجوع کنید. 

یکی از شرط های اساسی جهت درخواست ویزای کار پرداخت هزینه می باشد. البته طبق نوع کشور مقصد، هزینه های متفاوتی در این مورد وجود دارد. به طور مثال برای ویزای کار کانادا ۲۴۰ دلار هزینه مورد نیاز است که ۱۵۵ دلار جهت بررسی مدارک و ۸۵ دلار جهت انگشت نگاری می باشد. هزینه ای که برای ویزای کار شینگن باید پرداخت شود ۶۰ یورو است.
به طور کلی هزینه ویزای کاری به شرح زیر است:

  • هزینه ای برای تایید دادگستری و تایید وزارت امور خارجه ایران
  • هزینه برای ترجمه مدارک کاری و تحصیلی
  • هزینه برای تایید شناسنامه و مدارک تحصیلی در سفارت کشور مقصد
  • هزینه زندگی در کشور مورد نظر و رزرو هتل
  • هزینه اخذ بلیط پرواز کشور مورد نظر
  • هزینه مصاحبه سفارت و بررسی های مربوط به پرونده توسط سفارت کشور مقصد
  • ارائه دارایی و تمکن مالی که مد نظر سفارت کشور مقصد می باشد.
  • هزینه وکیل جهت انجام امور مربوط به مهاجرت

معرفی انواع روش های اخذ ویزای کاری

انواع نروش های اخذ ویزای کار

سه روش اصلی برای دریافت ویزای کاری وجود دارد که عبارتند از:

دریافت ویزای کاری به روش اسکیل ورکر(Skilled Worker)

در واقع در این روش بر اساس معیارهای خاصی، متقاضیان در سیستم امتیازدهی قرار می گیرند بهترین روش زیر شاخه اکسپرس انتری می باشد و معمولاً جهت دریافت ویزای کار کانادا انجام می شود. کارفرمایان و دولت کانادا موقعیت های شغلی که در شهرهای مختلف کانادا مورد نیاز است و ظرفیت پذیرش خود را اعلام می نمایند. سپس تخصص ها و مهارت های متقاضیان را مورد ارزیابی قرار می دهند. متقاضیانی که در سیستم امتیاز دهی امتیاز بیشتری کسب نمایند، از طرف کارفرمایان و دولت کانادا دعوت نامه کاری دریافت می کنند. امتیازی که متقاضیان در این روش دریافت می کنند، از طریق میزان تحصیلات، مدرک زبان، سن و سابقه کاری می باشد. متقاضیان با اخذ امتیاز حداقلی به مرحله بعد وارد خواهند شد.

دریافت ویزای کاری از طریق جاب آفر(Job Offer)

یکی از گزینه های خوب و مطمئن برای مهاجرت کاری استفاده از دریافت ویزای کاری به روش جاب آفر است چون در این روش افراد متقاضی توسط وکلای مهاجرتی بر اساس مهارت و تخصصی که دارند و رزومه ای که ارسال کرده‌اند به کارفرمایان خارجی معرفی می شوند و از آنها درخواست کار دریافت می کنند. سپس پس از بررسی های لازم توسط متقاضی نسبت به وظیفه ای که در موقعیت شغلی خواهد داشت و میزان حقوق و مزایا با کارفرمای خارجی وارد گفت‌وگو خواهد شد. در صورت توافق، قراردادی بین آن دو بسته خواهد شد. در صورت انعقاد قرارداد، نامه تاییدیه پیشنهاد شغلی مورد تایید وزارت کار کشور مقصد از طرف کارفرمای خارجی به فرد متقاضی خواهد رسید که از طریق آن فرد متقاضی از سفارت کشور مقصد ویزای کار را درخواست می دهد.

اخذ ویزای کاری از طریق جاب سیکر(Job Seeker)

با استفاده از این روش فرد متقاضی جهت جستجوی شغل مناسب ۶ ماه فرصت دارد. متقاضی در صورت استفاده از این روش باید هزینه سفر و اقامت خود را به عهده بگیرد. با این روش متقاضی فقط به مدت ۶ ماه می ‌تواند در جستجوی شغل و کار مرتبط با تخصص و مهارت های خود باشد. به دلیل غیر قابل تمدید بودن این ویزا پس از ۶ ماه اگر شغل مورد نظر متقاضی پیدا نشد، او بایستی به کشور خود بازگردد. اگر متقاضی در این ۶ ماه بتواند شغل مورد نظر خود را پیدا کند و قرارداد مربوط به شغل را با کارفرما منعقد نماید، ویزای ۶ ماهه او تبدیل به ویزای کاری خواهد شد.
به طور کلی به دلیل هزینه زیاد این سفر برای متقاضی همچنین احتمال زیاد پیدا نشدن شغل مورد نظر و غیرقابل تمدید بودن این ویزا پس از گذشت شش ماه معمولاً این روش به متقاضیان توصیه نمی شود. یکی از شرایط مهم این روش تمکن مالی مناسب می باشد که در دریافت ویزای کاری به این روش جزو الزامات به شمار می رود.

مراحل صدور ویزای کار

مراحل صدور ویزای کار

به طور کلی مراحل صدور ویزای کار عبارتند از:

  • ارائه درخواست متقاضی و ارزیابی امتیازات او توسط کشور مقصد
  • بارگذاری آنلاین مدارک توسط متقاضی در صورت کسب امتیاز حداقلی و واجد شرایط شناخته شدن
  • تایید نهایی ارگان مربوطه با ارزیابی و بررسی مدارک
  • در صورت دریافت تایید نهایی، تکمیل فرم توسط متقاضی و ارسال آن به سفارت کشور مقصد
  • دریافت دعوتنامه و اقدام جهت اخذ ویزا

ناگفته نماند که هر کشوری مراحل صدور ویزای متفاوتی دارد. ما در این مطلب حالت کلی این موضوع را بررسی کردیم.

چه کشور هایی ویزای کاری راحت صادر می کنند؟

کدام کشورها ویزای کاری راحت تر صادر می کنند

همانطور که گفته شد به چند روش اصلی می توان اقامت دائم به روش ویزای کاری را دریافت کرده و مهاجرت نمود. البته صدور ویزا در برخی کشورها نسبت به سایر کشورها راحت تر انجام می گیرد. کشورهایی که ویزای کار راحتی صادر می کنند عبارتند از:
استرالیا، سوئد، کانادا، نروژ، آلمان، سنگاپور، چین، کامبوج

مزایای گرفتن ویزای کاری

مزایای گرفتن ویزای کار

قوانین مختلف کشورهای گوناگون موجب شده است که مزایای ویزای کاری در کشورهای مختلف بر اساس قوانین آن کشورها متفاوت باشد. مزایای گرفتن ویزای کاری به صورت کلی به شرح زیر می باشد:

  • با دریافت ویزای کاری می توان اقامت دائم کشور مقصد را پس از ۳ الی ۵ سال تمدید ویزای کار، اخذ کرد.
  • با وجود کسب درآمد در همان ابتدای ورود به کشور مقصد، فرد مهاجر به لحاظ درآمد و هزینه های زندگی نگرانی ندارد.
  • در این روش نیازی به تمکن مالی جهت مهاجرت وجود ندارد.
  • درآمد افراد با حضور در بازار کار بین المللی افزایش پیدا می کند.
  • در این روش افراد فرصت تعامل با سایر فرهنگ ها را دارند.
  • با دریافت ویزای کاری افراد می توانند برای خانواده خود (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) ویزا دریافت نمایند.
  • با استفاده از ویزای کاری افراد می‌توانند از تمامی مزایا و امکانات اقامت موقت برخوردار شوند.
  • با استفاده از این روش افراد می توانند از امکانات مختلف پزشکی، بهداشتی، رفاهی، اجتماعی و تحصیل رایگان برای فرزندان خود استفاده نمایند.
  • در این روش همسر فرد مهاجر از سال دوم مهاجرت می تواند مشغول به کار شود.

حداکثر سن جهت مهاجرت کاری

حداکثر سن جهت مهاجرت کاری

شرایط سنی که در کشورهای مختلف و گوناگون که برای مهاجرت در نظر گرفته می شوند، متفاوت است. معمولا در کشورهای صنعتی و توسعه یافته شرایط سنی لحاظ می شود. اگر بخواهیم حداکثر سن مهاجرت کاری را در اکثر کشورها به طور میانگین در نظر بگیریم باید بگوییم که ۴۰ سالگی حداکثر سن جهت مهاجرت کاری می باشد اما قوانین بازنشستگی کشورهای مختلف می تواند موجب متغیر بودن حداکثر سن مهاجرت کاری شود.

مهاجرت کاری بدون مدرک زبان

مهاجرت کاری بدون مدرک زبان

امکان خیلی کمی برای مهاجرت کاری بدون مدرک زبان وجود دارد. ولی ممکن است به کشورها و روش هایی نیز به این منظور برای ایرانیان وجود داشته باشد. ناگفته نماند که برای رساندن زبان به سطح مطلوب، از زمانی که فرد قصد مهاجرت کاری می نماید تا وقتی که تمام کارها انجام شود فرصت وجود دارد. وکلای متخصص و حرفه ای که در زمینه مهاجرت فعالیت می کنند شما را در این زمینه راهنمایی کرده و برای بهبود زبان شما روش هایی را پیشنهاد می کنند.

پیشنهاد مطالعه: مشاغل مورد نیاز در کانادا

مهاجرت کاری با مدرک دیپلم

مهاجرت کاری با مدرک دیپلم

امکان مهاجرت کاری با مدرک دیپلم وجود دارد ولی بسیار سخت می باشد. مسلم است که اقدام به اخذ ویزای کار با مدرک دانشگاهی شانس شما را در مهاجرت کاری بالا خواهد برد. برای مهاجرت کاری با مدرک دیپلم، گزینه خوب و مناسب برای شما، آلمان و کانادا می باشد. به طور مثال: آلمان دوره‌های کارآموزی اوسبیلدونگ را برای افراد با مدرک دیپلم و فوق دیپلم برگزار می کند.

مهاجرت کاری با مدرک فنی و حرفه ای

مهاجرت کاری با مدرک فنی حرفه ای

کشورهای بسیاری وجود دارند که نیاز به نیروی کار متخصص و ماهر دارند. یکی از روش های پر طرفدار مهاجرت کاری مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای می باشد. در این نوع مهاجرت مدرک فنی و حرفه ای، مدرک زبان، سابقه کار در ارتباط با مدرک دریافت شده، تمکن مالی مناسب، سن کمتر از ۴۴ سال مهم هستند. لازم به ذکر است، با توجه به این نکته که در هر کشوری مشاغل مورد نیاز متفاوت است پس اول باید کشور مقصد انتخاب شود.
معمولا کشور های مهاجر پذیر از متقاضی مدرک دانشگاهی و سابقه کار درخواست می نمایند اما در بعضی از کشورها امکان صدور ویزای کاری با مدرک فنی و حرفه ای و سابقه کار مرتبط با آن رشته وجود دارد. البته در کشور های مختلف شرایط مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای متفاوت است اما اگر بخواهیم به صورت کلی در نظر بگیریم جهت دریافت ویزا در این مورد داشتن مدرک تحصیلی فوق دیپلم و حداقل سه سال سابقه کار لازم است. ناگفته نماند که در برخی از کشورها ۵ سال سابقه کار با مدرک دیپلم هم قابل قبول است.

کم هزینه ترین کشور برای مهاجرت کاری

کم هزینه ترین کشور برای مهاجرت کاری

معمولا کسانی که قصد مهاجرت کاری دارند، خواستار کسب اطلاعات از ارزان ترین و برترین کشور ها جهت مهاجرت کاری هستند. ما کشور های مناسب و کم هزینه را برای مهاجرت کاری معرفی می کنیم. کشور هایی که در ادامه معرفی می شوند بهترین و کم هزینه ترین کشور ها برای مهاجرت کاری هستند چون در این کشور ها برای مهاجران موقعیت های شغلی بسیاری وجود دارد. همچنین در این کشور ها نرخ بیکاری خیلی پایین است.

نتیجه گیری

اگر به فکر کار در خارج از کشور هستید، ما لیستی از ساده ترین کشورها برای دریافت ویزای کار ایجاد کرده ایم. گرفتن ویزای کار می تواند یک تجربه دردناک و پیچیده باشد، زیرا اکثر کشورها شهروندان خود را در اولویت قرار می دهند و محدودیت هایی برای نقش های موجود برای خارجی ها قائل می شوند. هر چند شما گزینه هایی دارید… اگر در زمینه هر یک از موضوعات STEM (علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات) آموزش داشته باشید، احتمالاً زمان آسان تری برای یافتن شغل و دریافت ویزای کاری خود خواهید داشت. گزینه دیگر آموزش زبان انگلیسی است. گواهینامه TEFL همیشه یک پیش نیاز نیست، اما اگر یک گواهینامه داشته باشید به احتمال زیاد حقوق بهتری دریافت خواهید کرد. اکثر کشورهای جهان برای درخواست ویزای کار، گواهینامه TEFL را می پذیرند. شما همچنین می توانید با راه اندازی کسب و کار خود برای شهروندان بومی محلی کار ایجاد کنید. اینها اغلب با مزایای اضافی معافیت های مالیاتی قابل توجه همراه هستند.

دو نوع مجوز کار وجود دارد. اولین مورد به شما امکان می دهد در یک شرکت مشخص کار کنید و کاری را انجام دهید که قبلاً ثابت شده است که یک شهروند بومی نمی تواند انجام دهد. اگر می توانید شرکتی پیدا کنید که حامی مالی شما باشد، این راه حل است. دومی مجوز کار باز است که به شما امکان می دهد هر کاری را در داخل کشور انجام دهید. به طور کلی، برای دریافت این ویزا باید با یک شهروند ازدواج کنید یا قبلاً یک اقامت طولانی را به پایان رسانده باشید.

کشورهای برتر و ارزان جهت مهاجرت کاری عبارتند از:

  • کانادا
  • استرالیا
  • آلمان
  • نروژ
  • دانمارک
  • سوئد
  • نیوزلند

بهترین کشور جهت مهاجرت کاری ایرانیان

بهترین کشور جهت مهاجرت کاری ایرانیان

هدف مهم و اصلی از مهاجرت کاری، کار کردن در خارج از کشور می باشد. اگر بخواهیم کشوری را به عنوان بهترین کشور برای مهاجرت کاری ایرانیان در نظر بگیریم، باید بگوییم که این کار بسیار سختی است چون موارد گوناگون و متعددی در این انتخاب موثر هستند. معمولا برای انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت کاری ایرانیان چند معیار اصلی در نظر گرفته می شود. این معیارها عبارتند از:

  • حداقل درآمد
  • کار و زندگی متعادل
  • امنیت شغلی
  • داشتن رضایت از زندگی
  • نرخ بیکاری
  • سهولت دریافت ویزا و نزدیکی به ایران
  • نسبت هزینه ملک به درآمد

بهترین کشور ها به لحاظ مهاجرت کاری ایرانیان را بر اساس معیارهای مذکور مطرح می کنیم:

  • آلمان
  • کانادا
  • استرالیا
  • دانمارک
  • سوئیس
  • ایسلند
  • امارات
  • لوکزامبورگ
  • انگلیس
  • عمان
  • ژاپن
  • قطر
  • بلژیک
  • آمریکا

پیشنهاد مطالعه: راحت ترین کشور برای مهاجرت ایرانیان

اکسپرس اینتری چیست؟

اکسپرس اینتری چیست

در واقع اکسپرس اینتری روش مهم و سریع جهت اخذ اقامت می باشد. در این سیستم افراد متقاضی با فاکتور هایی مثل سابقه بیمه (سابقه کاری)، تحصیلات، سن، سطح زبان و مدارک ارزیابی می شوند.
در این روش ابتدا درخواست اکسپرس اینتری توسط افرادی که قصد مهاجرت دارند به صورت آنلاین ارسال می شود. سپس درخواست ها توسط سیستم امتیاز بندی، دسته بندی شده و به دلیل این که کارفرمایان خارجی به نیروی کار متخصص و ماهر نیاز دارند به آنان ارسال می شوند. در صورت بالا بودن امتیاز، متقاضی به عنوان نیروی کار متخصص و ماهر جهت اقامت دائم دعوت خواهد شد.

مهاجرت کاری به عمان

آیا به دنبال یک فرصت کاری هیجان انگیز و رضایت بخش هستید؟ کشور عمان یک محیط کاری منحصربفرد و پویا را ارائه می دهد که مطمئناً شما را از نظر شخصی و حرفه ای به چالش می کشد و غنی می کند.

عمان کشوری به سرعت در حال توسعه با اقتصاد رو به رشد است که آن را به مقصدی عالی برای جویندگان کار تبدیل کرده است. این کشور دارای طیف متنوعی از صنایع از جمله نفت و گاز، گردشگری، آموزش و بهداشت است. فرصت های شغلی متعددی در هر یک از این بخش ها و همچنین بسیاری دیگر وجود دارد.

یکی از مزایای کار در عمان درآمد معاف از مالیات است. این بدان معنی است که شما می توانید مقدار بیشتری از پول خود را که به سختی به دست آورده اید نگه دارید و از استاندارد زندگی بالاتری برخوردار شوید. علاوه بر این، عمان هزینه زندگی نسبتا پایینی را ارائه می دهد که جذابیت کار در این کشور را بیشتر می کند.

یکی دیگر از مزایای کار در عمان، فرصت تجربه یک فرهنگ غنی و پویا است. عمان دارای تاریخ غنی و ترکیبی بی نظیر از فرهنگ های عربی و آفریقایی است که در معماری، آشپزی و آداب و رسوم آن منعکس شده است. شما این شانس را خواهید داشت که در حین کار، این فرهنگ جذاب را کشف کنید و افق دید خود را گسترش دهید.

اگر در مورد موانع زبانی نگران هستید، مطمئن باشید که انگلیسی در عمان به طور گسترده صحبت می شود. این بدان معنی است که شما می توانید به طور موثر با همکاران و مشتریان خود ارتباط برقرار کنید و تجربه کاری خود را لذت بخش تر و سازنده تر کنید.

از نظر مجوز کار و ویزا، عمان روند نسبتاً ساده ای دارد. کارفرمایان اغلب مایل به حمایت از مجوزهای کار برای متقاضیان واجد شرایط هستند و روند درخواست ویزا نسبتاً ساده است. این به این معنی است که می توانید روی یافتن شغل مناسب تمرکز کنید و نگران موانع اداری نباشید.

به طور کلی، کار در عمان یک انتخاب عالی برای هر کسی است که به دنبال یک فرصت کاری جدید و هیجان انگیز است. با اقتصاد رو به رشد، صنایع متنوع، درآمد معاف از مالیات، و تجربه فرهنگی غنی، عمان چیزی برای ارائه به همه دارد. پس چرا این کشور هیجان انگیز را برای حرکت شغلی بعدی خود در نظر نگیرید؟

10 thoughts on “مهاجرت کاری

  1. رویا گفت:

    اگر قصد مهاجرت کاری داشته باشیم. بهترین کشور مقصد کدوم کشور هست و چه معیارهایی را باید برای انتخاب کشور مقصد در نظر بگیریم.

    1. موسسه مهاجرتی راشین گفت:

      سلام دوست عزیز
      اگر تصمیم دارید که مهاجرت کنید و مهاجرت از طریق کار را برای این پروسه انتخاب کرده اید برای انتخاب کشور مقصد باید مطالعاتی انجام دهید و در نظر بگیرید که کشور مقصد باید معیارهایی را داشته باشد. از جمله فاکتورهای مهم برای انتخاب کشور مقصد جهت مهاجرت کاری مواردی از قبیل: نرخ بیکاری، حقوق و دستمزد نیروی کار، فرآیند استخدام و جذب نیروی کار، سیستم مالیات بر درآمد،فرآیند و هزینه های اخذ ویزای کاری، ثبات و رفاه اقتصادی در کشور مقصد، آب و هوا، تناسب درآمد و هزینه‌های زندگی، بازار کار، نیروی مورد نیاز کاری و رشته های پرتقاضای کاری می تواند باشد.
      و اما در مورد بهترین کشورهای مقصد برای مهاجرت کاری استرالیا، کانادا، ویتنام، چک، لوکزامبورگ، آلمان، هلند، نروژ، تایوان و استونی بهترین کشورهای جهان برای مهاجرت کاری به شمار می‌روند و بر اساس تجربیات کارشناسان ما و مصاحبه هایی که با متقاضیان و نفراتی که مهاجرت کاری را انجام داده اند، این آمار را می توانیم بدهیم. ولی در حال حاضر کشور کانادا به دلیل کمبود نیروی کار و هرم جمعیتی پیر از نیروی کار متخصص استقبال زیادی کرده و یکی از بهترین گزینه‌ها برای مهاجرت کاری محسوب می‌شود.

  2. MuhammadAli.Muzaffarian گفت:

    سپاس از مجموعه خوبتان

    1. موسسه مهاجرتی راشین گفت:

      سلام دوست عزیز
      ممنون از لطف شما

  3. ملیکا گفت:

    هزینه مهاجرت کاری چقدر هست؟

    1. موسسه مهاجرتی راشین گفت:

      سلام دوست عزیز
      پاسخ به این سوال در مورد هزینه های مهاجرت کاری و اخذ ویزای کاری، ساده نیست، چراکه هزینه مهاجرت کاری بسته به عوامل مختلفی می تواند بسیار متفاوت باشد.
      اولاً، هزینه به نوع ویزای مورد نیاز بستگی دارد. ویزاهای مختلف هزینه درخواست متفاوتی دارند که از چند صد دلار تا چند هزار دلار متغیر است.
      یکی دیگر از عواملی که باید در نظر گرفته شود، کشور مقصد مهاجرت است. هزینه درخواست های مهاجرت می تواند به طور قابل توجهی در کشور متفاوت باشد، به طوری که برخی از کشورها بسیار بیشتر از سایرین دریافت می کنند. به عنوان مثال، هزینه ویزای کار در ایالات متحده می تواند از 460 دلار تا 2000 دلار بسته به نوع ویزا و زمان رسیدگی باشد.
      سایر هزینه هایی که باید در نظر داشته باشید شامل هزینه های قانونی در صورت انتخاب استفاده از وکیل مهاجرت و همچنین هزینه های سفر برای مواردی مانند مصاحبه یا معاینات پزشکی است. همچنین مهم است که به یاد داشته باشید که هزینه مهاجرت کاری به فرآیند درخواست محدود نمی شود. پس از دریافت ویزا، ممکن است هزینه های اضافی برای زندگی و کار در یک کشور جدید مانند مسکن، مراقبت های بهداشتی و مالیات وجود داشته باشد.

  4. عباسی گفت:

    من حسابدار هستم و می خوام که مهاجرت کنم. شما فکر می کنید با شغل حسابداری، میشه برای مهاجرت کاری اقدام کرد؟ کدوم کشور رو برای شغل حسابداری توصیه می کنید؟

    1. موسسه مهاجرتی راشین گفت:

      سلام دوست عزیز
      بله، شغل حسابداری یک شغل بین المللی است و مهارت‌هایی که در این شغل به کار گرفته می‌شوند، در بسیاری از کشورها لازم و مورد نیاز هستند. برای مهاجرت به کشوری برای کار حسابداری، باید به دانش و تجربه‌ی خود در این زمینه توجه کنید و اطمینان حاصل کنید که شما می‌توانید نیازهای کشور مقصد را برآورده کنید.
      درباره‌ی کشوری که برای شغل حسابداری توصیه می‌کنم، باید بگویم که متغیرهای زیادی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود. این متغیرها شامل نوع شغل حسابداری، سطح تجربه و تحصیلات، زبان مورد نیاز، شرایط مهاجرت و اقامت، شرایط مالی و غیره می‌شوند. برای مثال، اگر شما دارای تحصیلات عالی و تجربه کاری زیاد هستید، می‌توانید به کشورهایی مانند کانادا، استرالیا، نیوزیلند، انگلستان، آمریکا و اروپا مهاجرت کنید. این کشورها دارای بازار کار پویا و نیازمند حسابداران با تجربه و مهارت هستند.
      با این حال، قبل از اقدام به مهاجرت، باید به دقت شرایط مهاجرت و اقامت در کشور مورد نظر را بررسی کرده و مطمئن شوید که با توجه به شرایط خود می‌توانید این شرایط را برآورده کنید. همچنین، زبان مورد نیاز برای کار حسابداری در کشور مقصد را نیز باید به دقت بررسی کنید و در صورت نیاز، آموزش زبان را شروع کنید.

  5. Amirv گفت:

    سلام و وقت بخیر من تازه مدرک باریستایی از مجتمع فنی تهران گرفتم آیا نیاز هست سابقه اوکی کنم یا میشه بدون سابقه هم با این مدرک مهاجرت کرد بین سه کشور سوئد استرالیا یا امریکا ؟

    1. موسسه مهاجرتی راشین گفت:

      سلام دوست عزیز
      لطفا با شماره های موسسه حقوقی راشین تماس بگیرید و از مشاوره رایگان کارشناسان ما استفاده کنید. قطعاً بهترین راهکار رو بهتون پیشنهاد می دن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *