فهرست مطالب
سوالات متداول مهاجرت پرستاران به کشورهای دیگر
چگونه با مدرک پرستاری مهاجرت کنیم
بیشترین تقاضا برای پرستار در کدام کشورها است
بهترین و راحت ترین کشورها برای مهاجرت کاری پرستاران
مهاجرت به انگلیس برای پرستاران
مهاجرت به دانمارک برای پرستاران
مهاجرت پرستاران بدون مدرک زبان
سوالات متداول مهاجرت پرستاران
مهاجرت پرستاران ایرانی به خارج از کشور چه شرایطی دارد؟
شرایط مهاجرت به کشور مقصد بستگی دارد اما در حالت کلی چند شرط مهم برای مهاجرت با مدرک پرستاری وجود دارد که عبارتند از: تایید مدارک، شرکت در آزمون های ورودی، تمکن مالی و مدرک زبان
چگونه می توان با مدرک پرستاری مهاجرت کرد؟
انتخاب کشور اولین گام در مهاجرت است. سپس لازم است شرایط و مدارک مورد نیاز کشور مقصد فراهم شود. پس از آن متقاضی باید در آزمون های ورودی شرکت کند. قدم بعدی تایید مدارک، معادل سازی و ارسال آن ها است. در برخی کشورها هم دریافت جاب آفر لازم است و در آخر پس از انجام این کارها باید منتظر ویزا بود.
چه کشور هایی برای مهاجرت پرستاران راحت تر هستند؟
در این مورد باید بگوییم که کشورهایی که به لحاظ کادر درمان و نیروی کاری کمبود دارند معمولاً برای پذیرش مهاجران هم شرایط ساده تر و راحت تری در نظر می گیرند. مهاجرت به این کشور ها قطعاً راحت تر است. به طور مثال کانادا، امارات، آلمان از جمله این کشورها هستند.
آیا پرستاران می توانند بدون مدرک زبان مهاجرت کنند؟
در برخی کشورها داشتن مدرک زبان الزامی نیست و معمولا در این نوع کشور ها بعد از مهاجرت دوره هایی برای یادگیری زبان برگزار میشود. مثل سوئیس و فرانسه؛ اما به طور معمول مدرک زبان موجب بالا رفتن شانس فرد در اخذ ویزای پرستاری خواهد شد.
کدام کشورها برای مهاجرت پرستاران بهتر هستند؟
چند کشور عالی که می توانیم برای مهاجرت پرستاران نام ببریم عبارتند از: استرالیا، کانادا، نروژ، انگلیس، سوئیس، دانمارک، ایرلند و ایالات متحده آمریکا
در کدام کشورها پرستاران درآمد بیشتری دارند؟
پردرآمدترین کشورها برای پرستاران در حالت کلی کانادا با حدود سالیانه ۵۱ هزار دلار حقوق و استرالیا با حدود سالیانه ۶۰ هزار دلار حقوق و درآمد و آمریکا و نروژ هستند.
کدام کشورها بیشترین تقاضا را برای پرستاران دارند؟
کشور هایی که تقاضای زیاد و نیاز بالایی برای نیروی پرستاری دارند عبارتند از: نیوزلند، استرالیا، ایالات متحده آمریکا، ایرلند و دانمارک
حداکثر درآمد پرستاران چقدر می تواند باشد؟
اگر پرستاران مدرک تحصیلی بالا، تجربه و سابقه کار خوب و بالایی داشته باشند، در سال می توانند، بیش از ۹۰ هزار دلار درآمد کسب کنند. اگر پرستاران دارای تخصص و ویژگیهای خاصی نیز باشند، حتی میتوانند درآمدی بیشتر از درآمد پزشکان داشته باشند.
پرستاری جزو مشاغل قابل توجه، با ارزش و پردرآمد در دنیا به شمار می رود. با توجه به اینکه کمبود شدید پرستار در کشورهای پیشرفته وجود دارد لذا پرستاران بین المللی می توانند از این فرصت استفاده کرده تا برای ارتقای کیفیت زندگی حرفهای و شخصی خود به کشورهای دیگر مهاجرت نمایند. روشهای مختلفی برای مهاجرت پرستاران وجود دارد. اگر مهاجرت کاری را به عنوان روش مهاجرت خود انتخاب کرده اید، می خواهیم اطلاعاتی درباره مهاجرت پرستاران در اختیار شما قرار دهیم. پس با ما همراه باشید.
چگونه با مدرک پرستاری مهاجرت کنیم
برای مهاجرت پرستاران به کشورهای خارجی نکته مهمی که می بایست مدنظر پرستاران قرار بگیرد، این است که مدرک پرستاری این عزیزان باید معادل سازی شود و کشور مقصد آن را تایید نماید. پس از این کار پرستاران قادر خواهند بود در کشور مورد نظر، مجوز کار پرستاری را اخذ نمایند. کشورهای مختلف مراحل متفاوتی برای معادل سازی مدرک پرستاری دارند که در حالت کلی می توانیم به دریافت تائیدیه برای مدرک تحصیلی، طی کردن آزمون های کتبی، شفاهی، بالینی و همچنین طی دوره کارورزی در کشور مقصد اشاره کنیم.
مهاجرت پرستاران به کانادا
مهاجرت پرستاران به کانادا در سال های اخیر به یک موضوع داغ تبدیل شده است. با تقاضای فزاینده برای متخصصان مراقبت های بهداشتی، کانادا درهای خود را به روی پرستاران واجد شرایط از سراسر جهان باز کرده است. این فرصتی را برای متخصصان ماهر ایجاد کرده است تا با مهاجرت به کانادا حرفه ای کامل در مراقبت های بهداشتی را دنبال کنند.
راه های مختلفی برای مهاجرت پرستاران به کانادا وجود دارد. یکی از پرطرفدارترین مسیرها از طریق سیستم اکسپرس اینتری است که یک سیستم امتیازی است که داوطلبان را بر اساس سن، تحصیلات، مهارت زبان و تجربه کاری آنها ارزیابی می کند. پرستارانی که شرایط واجد شرایط بودن را دارند می توانند از طریق این سامانه برای اقامت دائم اقدام کنند.
راه دیگری برای مهاجرت پرستاران به کانادا از طریق برنامه استانی نامزد (PNP) است. هر استان در کانادا PNP مخصوص به خود را دارد که به آنها امکان می دهد نامزدهایی را معرفی کنند که نیازهای خاص بازار کار آنها را برآورده کنند. پرستارانی که از یک کارفرمای کانادایی پیشنهاد شغلی دارند یا با یکی از استان های کانادا ارتباط دارند می توانند برای PNP درخواست دهند.
هنگامی که پرستاران به کانادا مهاجرت کردند، می توانند حرفه پرستاری را از طریق راه های مختلف دنبال کنند. پرستاران میتوانند در بیمارستانها، مراکز مراقبت طولانیمدت، مراکز بهداشتی اجتماعی و سایر محیطهای مراقبتهای بهداشتی کار کنند. تقاضای زیادی برای پرستاران در کانادا وجود دارد، به این معنی که فرصت های شغلی زیادی وجود دارد.
کار به عنوان پرستار در کانادا نیز دارای مزایای متعددی است. پرستاران در کانادا حقوق رقابتی دریافت می کنند و به مزایای مراقبت های بهداشتی جامع دسترسی دارند. کانادا همچنین دارای سیستم مراقبت های بهداشتی قوی است، به این معنی که پرستاران به امکانات و تجهیزات پیشرفته دسترسی دارند.
برای کار به عنوان پرستار در کانادا، پرستاران باید شرایط مجوز استان یا منطقه ای را که قصد کار در آن را دارند، داشته باشند. این معمولاً شامل گذراندن آزمون پرستار ثبتشده کانادا (CRNE) و رعایت الزامات مهارت زبان است.
به طور کلی، مهاجرت پرستاران به کانادا یک فرصت عالی برای متخصصان ماهر است تا بتوانند حرفه ای کامل در زمینه مراقبت های بهداشتی را دنبال کنند. کانادا با راههای مختلف برای اقامت دائم و فرصتهای شغلی فراوان، مقصدی جذاب برای پرستاران از سراسر جهان است.
مهاجرت پرستاران به سوئیس
با توجه به کمبود قابل توجه پرستار در کشور سوئیس پرستارانی که علاقمند به مهاجرت هستند، می توانند با گذراندن مراحلی به این کشور مهاجرت کنند. در ابتدا لازم است که پرستاران تائیدیه ای ازسازمان This Swiss Red Cross دریافت نمایند. البته در نظر داشته باشید که ۶۰۰ دلار هزینه شرکت در ارزشیابی رسمی این سازمان است که چندین ماه زمان لازم دارد. شرط بعدی مسلط بودن به یکی از زبانهای رسمی این کشور یعنی فرانسوی، ایتالیایی و آلمانی است. افراد متقاضی باید بدانند که گذراندن شش ماه کارآموزی با حقوقی کمتر از درآمد رسمی پرستاران در این کشور لازم است. پس از این دوره اگر متقاضیان برای اخذ مجوز کار در سوئیس واجد شرایط تا باشند، بعد از به اتمام رسیدن دوره کارورزی می توانند، مشغول کار پرستاری در بیمارستانهای این کشور شوند. درآمد متوسط سالانه پرستاران در سوئیس ۵۷۰۰۰ دلار است.
تحصیل پزشکی در ترکیه نیز یکی دیگر از روش های مهاجرت است که می توانید در خصوص آن اطلاعاتی کسب کنید.
بیشترین تقاضا برای پرستار در کدام کشورها است
امروزه کشورهایی وجود دارند که به دلیل کمبود نیرو در زمینه پرستاری، تقاضای بالایی برای جذب نیروی پرستاری دارند. در بعضی از این کشورها شرایط مناسبی برای پرستاران خارجی وجود دارد. حقوق بالا، زندگی راحت و مشغول شدن پرستاران به کار پرستاری بعد از ورود به برخی از این کشورها سبب شده است تا عده بیشتری درخواست مهاجرت به این کشورها را داشته باشند. از جمله کشورهای مهم و پرتقاضا برای مهاجرت پرستاران می توان به آلمان، اتریش، انگلیس، استرالیا، ایتالیا، سوئیس، دانمارک و عمان اشاره کرد که کشورهای مهم، پر کاربرد و پر درآمدی در مهاجرت پرستاران محسوب می شوند و شرایط خوبی برای پرستاران دارند.
بهترین و راحت ترین کشورها برای مهاجرت کاری پرستاران
با توجه به اینکه بیشتر کشورهای اروپایی در سیستم درمانی خود دچار کمبود پرستار هستند، پس بهترین مقصد پرستاران، کشورهای اروپایی است. کشورهای اروپایی در زمینه پرستاری و سیستم درمانی خود برای پرستاران فرصت های شغلی ایجاد می کنند، لذا پرستاران به راحتی قادر به دریافت انواع اقامت اروپا می شوند.
اگر بخواهیم بهترین کشورها برای مهاجرت کاری پرستاران را معرفی کنیم باید بگوییم که امکان معرفی فقط یک کشور وجود ندارد؛ چون متقاضیان طبق شرایط خود معیارهای مختلفی را برای کشورهای مختلف در نظر میگیرند. در ادامه مطلب چند کشور اروپایی را معرفی میکنیم. این کشورها به لحاظ کار و زندگی برای پرستاران مناسب هستند.
مهاجرت پرستاران به آلمان بهترین انتخاب
یکی از روش های مهاجرت به آلمان مهاجرت پرستاران به آلمان است. به دلیل کمبود نیرو در سیستم درمانی آلمان این کشور برای مهاجرت پرستاران بسیار مناسب است. میزان حقوقی که پرستاران در آلمان دریافت می کنند، در سطح بالایی است. همچنین افراد می توانند در آلمان بلافاصله بعد از معادل سازی مدرک پرستاری خود در زمینه پرستاری، مشغول به کار شوند.
انگلیس بهترین کشور جهت مهاجرت پرستاران ایرانی
کشور انگلیس در زمینه پرستاری با کمبود نیرو مواجه است. به همین دلیل بهترین مقصد برای مهاجرت پرستاران ایرانی به شمار میرود. حقوق دریافتی پرستاران در این کشور بالا است. همچنین پرستاران در انگلیس بعد از اینکه تائیدیه شورای پرستاری را دریافت کردند، می توانند فعالیت خود را شروع کنند.
مهاجرت پرستاران به اتریش
پرستاران در کشور اتریش می توانند زندگی آرام و خوبی داشته باشند. چون حقوق دریافتی پرستاران در این کشور بسیار خوب است. از طرفی این کشور نیز مانند دیگر کشورهای اروپایی با کمبود نیرو در زمینه پرستاری مواجه است.
مهاجرت پرستاران و پزشکان به دانمارک
اگر پرستاران شرایط مناسبی داشته باشند، بعد از این که به این کشور وارد شوند، فعالیت خود را شروع میکنند. به طور مثال پرستاران باید بر زبان دانمارکی تسلط داشته باشند. مسلط بودن بر زبان دانمارکی یکی از شرایط ذکر شده می باشد. میزان حقوق دریافتی پرستاران در این کشور نیز در سطح خوبی قرار دارد.
سوئیس کشوری مناسب برای پرستاران
به دلیل ایدهآل بودن شرایط سیاسی و اجتماعی در سوئیس، این کشور برای زندگی پرستاران مناسب و راحت است. درآمد بالای پرستاران در این کشور موجب شده است تا برای مهاجرت پرستاران مقصدی مناسب و ایده آل باشد.
مهاجرت پرستاران بدون مدرک زبان
داشتن مدرک زبان برای کسانی که قصد دارند از طریق شغل پرستاری مهاجرت کنند، جزو ملزومات به حساب میآید. در صورتی که حتی مدرک زبان جزو شرایط برخی کشورها نباشد، بهتر است این مدرک وجود داشته باشد. چون شانس دریافت ویزا با وجود مدرک زبان بالاتر میرود.
کشورهایی که مدرک زبان جزو شرایط آن ها نمی باشد، دو دسته هستند:
کشورهای اروپایی غیر انگلیسی زبان
کشورهایی مثل فرانسه، آلمان، دانمارک، سوئیس، لوکزامبورگ برای مهاجرت مدرک زبان نمی خواهند. پرستاران بعد از مهاجرت به این کشور ها دوره زبان انگلیسی را میگذرانند. آن ها باید بتوانند در مدت زمانی مشخص مدرک زبان خود را بگیرند تا مشغول به کار پرستاری شوند.
پیشنهاد می کنیم روش های مهاجرت تحصیلی را نیز مطالعه کنید.
کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس
برای مهاجرت به این کشورها فرد باید دانش پایه زبان عربی و به اندازه متوسط از زبان انگلیسی را بداند.
شرایط سنی مهاجرت پرستاران چگونه است
کشورهای مختلف شرایط سنی متفاوتی برای مهاجرت پرستاران دارند اما تقاضای بسیاری که در کل جهان برای رشته پرستاری وجود دارد، سبب شده است تا مهارت ها و حرفه ی متقاضیان بسیار بیشتر از سن آن ها مورد توجه قرار گیرد. در حالت کلی سنین بین ۲۵ تا ۴۰ سالگی بهترین زمان، جهت مهاجرت پرستاران می باشد اما در بیشتر کشورها پذیرش پرستاران تا ۵۰ سالگی انجام می گیرد. به طور مثال: پرستاران در کانادا بدون هیچ گونه محدودیتی به لحاظ سنی می توانند مشغول به کار باشند. همچنین در این کشور متقاضیان در هر سنی قادر به دریافت ویزای کاری می باشند اما بهتر است که سن آن ها زیر ۵۰ سال باشد؛ اما در برخی کشورها مثل آلمان، دریافت ویزا برای سنین بالا شرایط سختی دارد. محدودیت سنی در این کشور تا ۴۰ سالگی می باشد.
سابقه کار مورد نیاز برای مهاجرت کاری پرستاران
یکی از سوالاتی که معمولاً قبل از مهاجرت به کشورهای دیگر برای پرستاران پیش میآید این است که جهت استخدام در مراکز درمانی خارج از کشور آزمون ورودی، ارزیابی سوابق کاری و تحصیلی چگونه است؟ آیا اصلاً نیازی به سابقه کار وجود دارد؟ یا مدارک شغلی و تحصیلی معتبر برای انجام این کار کافیست؟ باید بگوییم که در کشور های مختلف، قوانین و شرایط مهاجرتی مختص به خود آن کشور، تعیین کننده این موضوع است. در واقع هیچ نسخه واحدی وجود ندارد که در رابطه با شغل پرستاری و مهاجرت پرستاران به کشورهای خارجی اطلاعات جامعی ارائه کند. هر کشوری قوانین مختص به خود را دارد. به طور مثال: در کشور عمان فرد متقاضی باید حداقل ۳ سال سابقه کاری در رشته پرستاری داشته باشد. پرستاران برای مهاجرت به کانادا نیز باید حداقل ۳ سال سابقه کار در ارتباط با پرستاری داشته باشند. برای مهاجرت کاری پرستاران به آمریکا حداقل ۲ سال کار در زمینه پرستاری الزامی است. شرایط کشورها در این مورد با هم متفاوت است.
سلام و خسته نباشید
برای مهاجرت پرستاران ایرانی به کشورهای دیگه، مهمترین شرایطی که باید در نظر داشته باشیم، چه شرایطی هست؟ من 30 سالمه و قصد دارم از طریق شغل پرستاری، به کشور دیگه ای مهاجرت کنم؟
سلام دوست عزیز
اگر قصد داشته باشید که به عنوان پرستار به کشور دیگری مهاجرت کنید، شرایطی که باید در نظر بگیرید به کشوری که برای مهاجرت انتخاب می کنید، بستگی دارد. اما معمولاً شرکت در آزمونهای ورودی، تأیید مدارک شغلی، مدرک زبان و تمکن مالی از مهمترین شرایط مهاجرت با مدرک پرستاری به کشور دیگر هستند.
من دانشجوی رشته پرستاری هستم و می خوام بدونم اگر تصمیم به مهاجرت از طریق پرستاری به کشور دیگه ای رو داشته باشم، بدون مدرک زبان می تونم مهاجرت کنم یا در غیر اینصورت از الان به فکر آموزش زبان انگلیسی باشم؟
دوست عزیز این مساله را در نظر داشته باشید که بعضی کشورها مانند امارات برای پذیرش مهاجرانی که از طریق شغل پرستاری اقدام کرده اند، مدرکِ زبان نمیخواهند و بعضی هم مانند فرانسه و سوئیس بعد از مهاجرت، فرصتی به شما می دهند تا در کلاس زبان شرکت کنید و مدرک زبان رو اخذ کنید. اما بهطورکلی، داشتن مدرک زبان، شانس صدور ویزای پرستاری را برای شما بالا میبرد.
با سلام بنده ۵۸ سالمه و تازه باز نشسته شدم به نظر شما کوم کشور برای اقدام به مهاجرت بهتره؟
سلام و وقت بخیر دوست عزیز
من پیشنهاد می کنم برای انتخاب کشور مقصد، با توحه به شرایط خودتون با کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی راشین مشورت کنید. می تونید با یکی از راه های ارتباطی مندرج در صفحه تماس با ما یا از طریق رزرو وقت مشاوره با کارشناسان در ارتباط باشید.